نامدار صیادی در دیدار نوروزی با دکتر سپهوند نماینده مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در جلسهای باحضور تمامی معاونین و مدیران پیش از شروع جنگ، اولویتهای اصلی سازمان در مواجه با جنگ احتمالی را انجام داده و در قالب ۴ محور طراحی و ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: اولویت اول؛ حفظ جان همکاران به عنوان اصلیترین و مهمترین اولویت بوده است که علیرغم حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی آمریکایی به ساختمان ستاد سازمان جهاد کشاورزی لرستان تا به امروز تنها یک نفر از همکاران عزیزمان به همراه فرزند دلبندشان به فیض شهادت نائل آمدند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: دومین اولویت؛ پرداخت مطالبات مستمر و غیر مستمر تمامی پرسنل سازمان اعم از رسمی، قراردادی و شرکتی بوده است که با تلاش های شبانه روزی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی و معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی، این مهم به موقع و بدون وقفه انجام شده است.
صیادی بیان کرد: سومین اولویت؛ در ایام جنگ رمضان بحث بازار بوده است که با تلاشهای شبانه روزی همکاران این سازمان، بحث تامین، توزیع و نظارت دقیق بر تمامی کالاها به ویژه اقلام اساسی و مصرفی مردم به خوبی و درستی انجام شده است که خوشبختانه تا به امروز هیچ گونه کمبود و مشکلی در سطح استان مشاهده و گزارش نشده است.
وی ادامه داد: اولویت چهارم؛ با توجه به شرایط زراعی بحث عملیات داشت، مبارزه با آفات و علفهای هرز و بیماری های مربوطه غلات بوده است که با توجه به رصد و پایش دقیق در حال انجام است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: تمامی این چهار اولویت توسط همکاران این سازمان بصورت کامل برنامهریزی شده و به طور دقیق در حال انجام است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان دوشنبه ۱۰ فروردین، صیادی اظهار کرد: همچنین این سازمان از ابتدای جنگ با برپایی موکب در خیابان انقلاب خرم آباد در کنار مردم بوده و همکاران این سازمان نیز با حضور فعال در تجمعات شبانه در سراسر استان، بیعت خود را با رهبرمعظم انقلاب اسلامی اعلام نموده و حمایت کامل خود را از نیروهای جان برکف نظامی و انتظامی کشور اعلام کرده و میکند.
انتهای پیام
