• چهارشنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405011205720

حافظیه، همچنان در صدر بازدید گردشگران نوروزی فارس

حافظیه، همچنان در صدر بازدید گردشگران نوروزی فارس

ایسنا/فارس معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس، ضمن تشریح تازه‌ترین آمار بازدیدها، از استقبال مسافران نوروزی از اماکن تاریخی و فرهنگی این استان خبر داد و گفت: بر اساس آمارها، آرامگاه لسان‌الغیب حافظ شیرازی با ثبت بیشترین میزان تردد، همچنان جایگاه نخست را در میان مقاصد محبوب گردشگری ملی حفظ کرده است.

حیدر زاهدیان‌نژاد چهارشنبه، ۱۲ فروردین در جمع خبرنگاران با اشاره به روند صعودی بازدیدها در آستانه پایان تعطیلات نوروزی اظهار کرد: مجموع آمار تجمیعی نشان می‌دهد که تا پایان روز یازدهم فروردین، آرامگاه حافظ با میزبانی از ۱۳ هزار و ۱۷۵ بازدیدکننده، کماکان کانون اصلی توجه دوستداران تاریخ، فرهنگ و ادب ایران‌زمین است.

وی افزود: در رتبه‌های بعدی این فهرست، آرامگاه شیخ اجل سعدی با ۷ هزار و ۲ نفر و مجموعه ارزشمند تاریخی زندیه با چهار هزار و هشت بازدیدکننده، بیشترین آمار استقبال گردشگران را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی فارس در واکاوی آمار اختصاصی روز یازدهم فروردین‌ماه تصریح کرد: در این روز، تلاش همکاران ما در مجموعه‌های فرهنگی منجر به میزبانی شایسته از یک‌هزار و ۲۴۳ نفر در حافظیه، ۶۲۰ نفر در آرامگاه سعدی و ۵۵۰ نفر در مجموعه زندیه شده است. همچنین در بخش میراث جهانی، مجموعه باشکوه تخت‌جمشید پذیرای ۹۸۳ گردشگر و مجموعه پاسارگاد میزبان ۶۹۰ نفر از علاقه‌مندان به تاریخ باستان بوده است.

زاهدیان‌نژاد با تبیین پیوند عمیق و ناگسستنی میان هویت ملی ایرانیان و میراث فرهنگی کشور، یادآور شد: این حجم از استقبال در روزهای پایانی تعطیلات، گویای جایگاه رفیع این بناها در حافظه جمعی جامعه است.

وی در پایان بیان کرد: تمامی محوطه‌های تاریخی و پایگاه‌های میراث جهانی استان با حداکثر ظرفیت و آمادگی کامل، در حال ارائه خدمات تخصصی به میهمانان نوروزی هستند. هدف غایی ما در ستاد خدمات سفر، تامین امنیت خاطر، آرامش و خلق تجربه‌ای ماندگار برای تمامی مسافران نوروزی است که استان فارس را به عنوان مقصد سفر خود برگزیده‌اند.

انتهای پیام