• یکشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405011608067

انتشار ویدئوی «جنگ ستارگان» از سوی القسام؛ واکنش صوتی ابوعبیده به موشک‌های ایران

انتشار ویدئوی «جنگ ستارگان» از سوی القسام؛ واکنش صوتی ابوعبیده به موشک‌های ایران

گردان‌های شهید عزالدین القسام ویدئویی منتشر کرده‌اند که حاوی فایل‌های صوتی پیشین حذیفه الکحلوت، معروف به «ابوعبیده» سخنگوی نظامی این گردان‌ها است. در این فایل‌ها، اظهارات او درباره موشک‌های ایران ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، ویدئویی منتشر کردند که شامل فایل‌های صوتی پیشین حذیفه الکحلوت معروف به «ابوعبیده»، سخنگوی نظامی این گردان‌هاست؛ در این فایل‌ها او درباره موشک‌های ایران و حملات انجام‌شده علیه اراضی اشغالی سخن می‌گوید.

این اظهارات درخصوص حملات موشکی ایران در اکتبر ۲۰۲۴ است که در آن هنگام چندین منطقه در جنوب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت و موشک‌ها به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه و همچنین محور نظامی «نتساریم» ــ که شمال و جنوب نوار غزه را از هم جدا می‌کرد ــ اصابت کردند.

ابوعبیده در فایل صوتی منتشرشده هنگام مشاهده این موشک‌ها می‌گوید: «اطراف غزه و نتساریم… خدایا کاری کن که هدف درست اصابت کند، این یک جنگ ستارگان است، خدایا این حمله را به هدف برسان.»

در این ویدئو همچنین به بخشی از یک سخنرانی کوتاه ابوعبیده اشاره شده که در آن گفته است: «جمهوری اسلامی ایران با دشمن صهیونیستی درگیر شده و ضربات عملیات وعده صادق را اجرا می‌کند.»

در بخش‌هایی از این ویدئو نیز تصاویری از شلیک موشک‌ها و پهپادها از سوی ایران و همچنین صحنه‌هایی از محل اصابت آن‌ها در شهرهایی در داخل اراضی اشغالی نمایش داده می‌شود.

این ویدئو در شبکه‌های اجتماعی به‌طور گسترده میان کاربران و وبلاگ‌نویسان دست‌به‌دست شده و واکنش‌های مختلفی را برانگیخته است؛ از جمله یادآوری سخنرانی‌ها، صدا و حضور رسانه‌ای ابوعبیده و دعا برای او.

همچنین استفاده از تعبیر «جنگ ستارگان» برای توصیف صحنه موشک‌ها در آسمان بازتاب گسترده‌ای داشته و به‌عنوان اشاره‌ای به ماهیت موشک‌های بارشی ایرانی مطرح شده است.

گردان‌های القسام چند روز پیش نیز درباره حملات موشکی ایران اعلام کرده بودند که این حملات قدرتمند بوده و با استفاده از تاکتیک‌های جدید عمق اراضی اشغالی را هدف قرار داده و ده‌ها کشته و زخمی برجای گذاشته است. این گردان‌ها این حملات را «پاسخی طبیعی به تجاوز صهیونیستی - آمریکایی علیه ایران و نیز کشتارهای جمعی علیه مردم فلسطین در غزه» توصیف کردند.

سخنگوی القسام در ادامه گفته بود: «این دشمن صهیونیستی نازی تنها زبان قدرت و اصل مقابله به مثل را می‌فهمد و وادار کردن آن به پرداخت بهای سنگین عاملی است که می‌تواند آن را مجبور به توقف تجاوز کند؛ در غیر این صورت به تجاوزهای خود ادامه خواهد داد و کشورهای عربی و اسلامی را یکی پس از دیگری هدف قرار خواهد داد.»

انتهای پیام