سرهنگ رضا همتی زادە در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای نوروز تا امروز، خوشبختانه در تصادفات منجر به فوت صددرصد کاهش داشتهایم و در مجموع کل تصادفات شامل خسارتی و جرحی، حدود ۶۲ درصد کاهش را شاهد هستیم.
وی افزود: سوانح جرحی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۸ درصد و سوانح خسارتی ۵۷ درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راهور کردستان در ادامه با اشاره به اقدامات حوزه خدمات به مردم گفت: تمامی خدمات از جمله صدور گواهینامه، شمارهگذاری، اجراییات و تعویض پلاک برقرار بوده و اولویت اول ما کنترل و پیشگیری از تصادفات است.
وی همچنین بر همکاری با دستگاههای خدماترسان و نیروهای امدادی تأکید کرد و افزود: هماهنگی ما با کلانتریها و سایر نهادهای امدادی برقرار است تا در صورت وقوع تصادف، سریعاً در صحنه حاضر شویم.
سرهنگ همتی زادە در پایان به شهروندان توصیه کرد: با توجه به افزایش تردد در فروردین ماه، بهویژه در شهرستانهایی مانند سنندج و مریوان، رعایت سرعت مطمئنه، پرهیز از سبقت غیرمجاز و رانندگی بین خطوط و توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام
