• سه‌شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405011809516

تأکید وزیران خارجه عراق و مصر بر دستیابی ایران و آمریکا به راه حل توافقی

تأکید وزیران خارجه عراق و مصر بر دستیابی ایران و آمریکا به راه حل توافقی

وزیران خارجه ایران و آمریکا بر اهمیت ترجیح گفت‌وگو و دیپلماسی برای رسیدن به راه حل توافقی جهت آرامش اوضاع و جلوگیری از پیامدهای گسترده برای منطقه تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، «فؤاد حسین»، وزیر خارجه عراق و «بدر عبدالعاطی»، وزیر خارجه مصر روز سه شنبه تلفنی رایزنی کردند و به بررسی تلاش‌ها برای کاهش تنش و مهار آن پرداختند.

براساس بیانیه وزارت خارجه عراق، دو طرف ضمن ارزیابی اوضاع، درباره تلاش‌ها درخصوص دستیابی به تفاهمات میان آمریکا و ایران در راستای آرامش اوضاع و کاهش تنش در سایه خطر این مرحله حساس رایزنی کردند.

وزیران خارجه عراق و مصر درباره ارتباطات گسترده کنونی رایزنی و بر لزوم ترجیح حکمت برای جلوگیری از تنش و فاجعه‌ای که پیامدهای آن گریبان همه را خواهد گرفت تأکید کردند.

طرفین بر اهمیت ترجیح گفت‌وگو و دیپلماسی برای رسیدن به راه حل توافقی برای آرامش اوضاع و جلوگیری از پیامدهای گسترده برای منطقه تأکید کردند.

فؤاد حسین و بدر عبدالعاطی درباره پیامدهای وخامت بار جنگ علیه آزادی دریانوردی و زنجیره‌های تامین و امنیت غذایی و جریان تجارت بین‌المللی علاوه بر امنیت انرژی در سایه افزایش قیمت نفت و انرژی تبادل نظر کردند.

دو طرف بر اهمیت تشدید تلاش‌ها برای پایان تنش و مهار پیامدهای آن در راستای جلوگیری از بی‌ثباتی بیشتر و ناامنی در منطقه تأکید کردند.

انتهای پیام