به گزارش ایسنا، رئال مادرید نتیجه ناامید کننده ای را برابر بایرن مونیخ کسب کرد.
رئال در دیدار رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه دو بر یک برابر بایرن مونیخ در برنابئو شکست خورد.
آنتونیو رودیگر، مدافع تیم رئال مادرید، پس از شکست مقابل بایرن مونیخ در بازی رفت یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا،گفت:نیمه دوم را شروع نکردیم و بلافاصله گل خوردیم. به نظر من، دو گلی که خوردیم، مانند هدیه بود. فکر میکنم در نیمه دوم به بیشتر از اینها نیاز داشتیم. می توانستیم به نتیجه بهتری دست پیدا کنیم.
او افزود:فرصتهای زیادی برای ام باپه وجود داشت. ما فرصتهای زیادی برای زدن گلهای بیشتر داشتیم اما در نهایت، همهچیز همانطور که شد، تمام شد.
رودیگر در مورد نقاط فشار تیم گفت:بله، در مورد این مسائل صحبت کردیم؛ اینکه نباید به راحتی توپ را از دست دهیم. به دو گلی که خوردیم نگاه کنید. در این سطح، این بسیار خطرناک است.
او در پایان، در مورد کمبود اثربخشی در مقابل دروازه گفت:فکر میکنم باید توپهای بیشتری به سمت دروازه شوت میکردیم. امروز، بهترین بازیکن بایرن، دروازهبان آنها، نویر بود.
انتهای پیام
