چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۴
منبع: نمایندگی کردستان
مدیرکل تعاون کردستان: اعتبارات بخش تعاون ۳۰۰ درصد افزایش یافت

مدیرکل تعاون کردستان: اعتبارات بخش تعاون ۳۰۰ درصد افزایش یافت

کردستان (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از افزایش چشمگیر اعتبارات این بخش در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: اعتبارات تخصیصی به بخش تعاون استان نسبت به سال گذشته حدود ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

برهان صلواتی روز چهارشنبه ۲۶ فروردین در جلسه هم اندیشی با تعاونگران کردستان اظهار کرد: این اعتبارات در راستای نوسازی و بازسازی تعاونی‌ها، احیای واحدهای غیرفعال، توسعه آموزش‌های تخصصی و توانمندسازی تعاونی‌های استان هزینه شده است.

وی با تأکید بر نقش مهم بخش تعاون در ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی افزود: توسعه تعاونی‌ها به‌ویژه در حوزه‌های دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، از رویکردهای اصلی دولت و از اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی فعال در استان وجود دارد که حدود ۱۹۶ هزار نفر در قالب این تعاونی‌ها عضویت دارند، ضمن اینکه بیش از هزار تعاونی نیز در وضعیت غیرفعال قرار دارند.

صلواتی در ادامه بیان کرد: در میان تعاونی‌های فعال استان، انواع مختلفی از جمله اتحادیه‌های تعاونی، تعاونی‌های مرزنشین، توسعه و عمران شهری، تعاونی‌های فراگیر و دانش‌بنیان و همچنین تعاونی‌های مسکن فعالیت دارند که سهم قابل توجهی در اشتغال و توسعه استان ایفا می‌کنند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها