• چهارشنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد مطلب: 1405012613811

استاندار: سند جامع نماز در چهارمحال و بختیاری اجرایی شود

استاندار: سند جامع نماز در چهارمحال و بختیاری اجرایی شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تدوین سند جامع نماز در استان، گفت: لازم است همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به اجرایی و عملیاتی شدن این سند اقدامات لازم را انجام دهند.

جعفر مردانی امروز چهارشنبه ۲۶ فروردین در شورای نماز و مهدویت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت فریضه نماز، اظهار کرد: در آیات قرآن و احادیث نسبت به نماز تأکیدات فراوانی شده است، چرا که راه رسیدن به خدا و آرامش تنها از راه نماز امکان‌پذیر است.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نماز به عنوان ستون دین و مهدویت به شمار می‌رود و می‌تواند جامعه را در مسیر استقامت، وحدت و پیشرفت هدایت کند، انتظار می‌رود اعضای ستاد نماز استان و مدیران دستگاه‌های اجرایی با روحیه جهادی و انقلابی، نگاه مسئله‌محور و رویکردی نتیجه‌گرا در تحقق اهداف این ستاد و فرهنگ نماز و نمازخوانی داشته باشند.

وی تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید از برگزاری هرگونه جلسات در زمان اذان و نماز خودداری کنند و ۲۰ دقیقه‌ای که برای برپایی نماز جماعت در نظر گرفته شده است، صرفاً به برگزاری فریضه نماز جماعت اختصاص یابد.

مردانی ادامه داد: باید بازدید از مساجد بین راهی و جایگاه‌های سوخت توسط نهاد مربوطه با جدیت در سال جاری همچون سال گذشته دنبال شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین دوره‌های آموزشی نماز باید در مقاطع پیش‌دبستانی و مهد کودک با جدیت برنامه‌ریزی و اجرا شوند. 

وی توضیح داد: باید از ظرفیت فضای مجازی برای ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی بهره برد، استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی و راه‌اندازی کانال‌هایی در این زمینه می‌تواند به ترویج فرهنگ نمازخوانی کمک کند.

مردانی خاطرنشان کرد: باید برنامه‌های ابتکاری و پیشنهادی در حوزه ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی و مهدویت از سوی ارگان‌های یا جامعه دانشگاهی، ارائه شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری نیز با استناد به آیات قرآن، اظهار کرد: آنچه مسلم بوده این است که انتظارات از نظام جمهوری اسلامی ایران در ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی بالا است، دولت به عنوان متولی مسائل دینی باید این امر را در جامعه گسترش دهد و جامعه را به سمت انجام امور دینی سوق دهد. 

وی توضیح داد: باید با بصیرت و آگاهی، برنامه‌هایی که در خصوص نشر مسائل دینی تدوین می‌شوند، اجرایی شوند، همچنین ترویج مسائل دینی نیازمند مهارت بالا و آگاهی است تا این مسائل به درستی در جامعه نهادینه شوند.

فاطمی خاطرنشان کرد: متولیان مسائل دینی باید افرادی دلسوز و خوش‌اخلاق باشند و مسائل دینی را به نحو احسن در جامعه گسترش دهند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری نماز استغاثه در کشور، گفت: نماز استغاثه به امام زمان (عج) یکی از بهترین راه‌ها برای توسل به آن حضرت است که در مفتاح الجنان نیز ذکر شده است، در این نماز، ما با سر تسلیم به درگاه خداوند می‌رویم و امام زمان (عج) را واسطه قرار می‌دهیم بسیاری از افراد با اقامه این نماز، به حاجات خود دست یافته‌اند.

همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کریمی، مدیر ستاد اقامه نماز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سال گذشته نزدیک به هشت ماه زمان صرف شد تا سند جامع نماز استان آماده شود و برای هر دستگاه اجرایی در این سند برنامه‌ریزی شده است، موضوعات مربوط به نماز و مهدویت نیز در این سند دیده شده است.

وی با اشاره به آسیب دیدن تعدادی از مساجد استان در اغتشاشات اخیر، گفت: لازم است به‌طور جدی برای بازسازی این مساجد اقدام صورت گیرد، همچنین ضروری است از اعتبارات فرهنگی استان برای این موضوع استفاده شود.

کریمی خاطرنشان کرد: از مساجد بین‌راهی استان بازدید به عمل آمده و طی این بازدیدها مشخص شد که حدود ۸۰ درصد از این مساجد وضعیت مطلوبی دارند.

انتهای پیام