به گزارش ایسنا، حزبالله لبنان اعلام کرد در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی در جریان درگیری با یک نظامی صهیونیست که قصد پیشروی از سمت شهرک «الطیبه» به سمت منطقه «الخزان» واقع در شهرک «القنطره» را داشت، چندین هدف نظامی را منهدم کردهاند.
بر اساس این بیانیه، رزمندگان حزبالله ساعت ۵:۳۰ دقیقه با این یگان اسرائیلی وارد درگیری مستقیم شده و موفق به انهدام ۴ تانک و ۲ نفربر ارتش صهیونیستی شدهاند.
از سوی دیگر، حزبالله لبنان اعلام کرد در راستای پاسخ به نقض توافق آتشبس و تجاوزات مکرر به روستاها و شهرهای جنوب توسط دشمن صهیونیستی و نیز در دفاع از کشور لبنان و مردم آن، رزمندگان مقاومت اسلامی از ساعت ۸:۲۰ دقیقه امروز (پنجشنبه) شهرکهای «کرمئیل» و «بکیعین» را هدف حمله موشکی قرار دادند. حزبالله لبنان همچنین از هدف قرار دادن پایگاه «رأس الناقوره» و موضع توپخانهای «کفر گلعادی» خبر داد.
حزبالله لبنان در بیانیهای دیگر اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۸:۴۵ امروز (پنجشنبه) شهرکهای «کریات شمونا»، «کفار گلعادی»، «مسگاف عام» و «مرگلیوت» را هدف رگبار موشکی قرار دادند.
از سوی دیگر، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک «کریات شمونا» و مناطق اطراف آن در منطقه «الجلیل» در پی حمله موشکی از سمت لبنان خبر داد.
جبهه داخلی رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که آژیرهای هشدار در «رأس الناقوره» و «شلومی» در «الجلیل الغربی» پس از رصد نفوذ پهپاد از سمت لبنان فعال شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن پنج نظامی اسرائیلی در جریان درگیریها و حمله راکتی در جنوب لبنان خبر داد.
همین رابطه، رسانههای لبنانی از حمله رژیم صهیونیستی به منطقه واقع میان شهرکهای «کفرا» و «حاریص» در شهر «بنت جبیل» در جنوب لبنان و محله «الراهبات» در «النبطیه» در جنوب لبنان خبر دادند.
شبکه خبری الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی چندین منطقه در جنوب لبنان را هدف حملات توپخانهای و هوایی قرار داده است.
بر اساس این گزارش، اطراف شهرکهای برج الشمالی، عین بعال، عیتیت و منطقه الحوش و شهرک «تولین»شهرکهای «قبریخا» و «قلاویه» هدف حملات توپخانهای قرار گرفتهاند.
در همین رابطه، خبرگزاری لبنان گزارش داد که در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک «القاسمیه» در منطقه «صور» در جنوب این کشور، یک نفر به شهادت رسیده و چندین نفر زخمی شدند. در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جاده «ضهر البیدر» در بقاع شرقی لبنان، هم یک نفر به شهادت رسید.
از سوی دیگر منابع عبری نیز از وقوع یک حادثه امنیتی سخت برای نظامیان رژیم اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند.
انتهای پیام
