• جمعه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد مطلب: 1405012814794

سرپرست شرکت گاز استان ایلام اعلام کرد

احیای شبکه گاز ۲۴ روستا در کمتر از ۱۲ ساعت زیر آتش جنگنده‌های دشمن

احیای شبکه گاز ۲۴ روستا در کمتر از ۱۲ ساعت زیر آتش جنگنده‌های دشمن

ایسنا/ایلام سرپرست شرکت گاز استان ایلام با اشاره به تخریب کامل ایستگاه تقلیل فشار صالح‌آباد در حمله هوایی، از رکوردی شگفت‌انگیز خبر داد و گفت: جایگزینی تجهیزات و پایداری مجدد گاز ۲۴ روستا در کمتر از ۱۲ ساعت و در شرایطی که منطقه زیر پرواز مکرر جنگنده‌ها و پهپادهای متخاصم قرار داشت، نمونه‌ای از توان و تلاش های کارکنان این مجموعه به نمایش گذاشته شد.

علی سلیمانی امروز جمعه ۲۸ فروردین در نشست با سارا فلاحی و  فریدون همتی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، از انجام ۷۰ عملیات ایمن‌سازی ویژه در خطوط گازرسانی خبر داد و اوج این مقاومت عملیاتی را بازسازی ایستگاه CGS بخش صالح آباد ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: در حمله مستقیم هوایی دشمن، این ایستگاه حیاتی به‌طور کامل تخریب شد و گاز ۲۴ روستا و مناطق اطراف قطع شد در شرایطی که آسمان منطقه شاهد پروازهای مکرر جنگنده‌ها و پهپادهای دشمن بود و امنیت جانی همکاران ما به شدت در خطر قرار داشت، تیم های عملیاتی و امدادی موفق شدند در یک اقدام جهادی و ضربتی، ظرف مدت کمتر از ۱۲ ساعت عملیات جایگزینی، نصب و گازدار کردن مجدد شبکه را به انجام برسانند.

سرپرست شرکت گاز استان تصریح کرد: علاوه بر این، گاز بیش از دو هزار مشترک که بر اثر تخریب های ناشی از بمباران قطع شده بود، در کمتر از ۳ ساعت دوباره وصل شدند.

سلیمانی با اشاره به حوادث غیرمترقبه طبیعی نیز، تأکید کرد: در جریان سیلاب شهرستان سیروان، با تلاش نیروهای عملیاتی، گاز ۱۱ روستا که شبکه توزیع آن‌ها قطع شده بود نیز در مدت زمانی مشابه کمتر از ۳ ساعت وصل شد تا مردم در کنار شرایط جنگی، دغدغه دیگری نداشته باشند.

سرپرست شرکت گاز استان ایلام با اشاره به برگزاری ۱۸ جلسه کمیته مدیریت بحران در این بازه زمانی، گفت: هماهنگی و هدایت عملیات‌ها در بحران اخیر بی‌وقفه و شبانه‌روزی بود.
سارا فلاحی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی و جهادی کارکنان گاز استان در گرم نگهداشتن خانه‌های مردم در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی و امنیتی، جلوهای از ایثار و تعهد است که زبان تقدیر از آن قاصر است.
 

فلاحی با اشاره به گزارش های ارائه شده در جلسه درباره تخریب ایستگاه CGS صالح آباد در حمله هوایی، تأکید کرد: اولویت نخست و غیرقابل اغماض ما در استان ایلام، همان نکته ای است که سرپرست شرکت گاز استان به درستی به آن اشاره کردند؛ یعنی مقاوم سازی و ایمن سازی خطوط و شبکه گازرسانی در اقصی نقاط استان است.

وی ادامه داد: تقویت بنیه دفاعی و اجرای دقیق الزامات پدافند غیرعامل در تأسیسات گاز استان یک فوریت مطلق است هرچند کارهای قابل تقدیری انجام شده است.

نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی با اذعان به سختی کار پرسنل عملیاتی و امدادی گاز، به ویژه در ایام حملات اخیر، گفت: اینجانب در تهران با تمام توان و با استفاده از ظرفیت های نظارتی مجلس، قول می‌دهم که پیگیر مجدانه مشکلات مطرح شده از سوی شما عزیزان باشم تا بخشی از زحمات شما که در خط مقدم خدمت به مردم هستید، جبران شود.

فریدون همتی نماینده دیگر مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از تلاش های جهادی مجموعه شرکت گاز استان برای رفع تخریب‌های ناشی از حملات ناجوانمردانه دشمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن، کاری که شما در صالح‌آباد و دیگر نقاط استان انجام دادید، یک حماسه ملی و برگ زرینی در تاریخ مقاومت استان ایلام است. خدمت مستمر شما برای حفظ پایداری گاز در آن شرایط بحرانی، ستودنی و مایه مباهات است.

وی با اشاره به روزهای سخت حملات اخیر، از تاب آوری و صبر مثال زدنی مردم استان ایلام و ملت بزرگ ایران، قدردانی کرد و افزود: در برابر این همه عظمت، بزرگی و شرافت که مردم ما در آن ایام سخت از خود نشان دادند، جز سر تعظیم فرود آوردن کاری از دست ما بر نمی‌آید.

نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی از اخبار مثبت حوزه تقنینی و بودجه‌ای خبر داد و گفت: کارهای منحصربه فردی نسبت به سنوات گذشته در امر تدوین بودجه در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس انجام شده است، نگاه ما در این دوره، رفع گره‌های مزمن بوده است.

همتی تأکید کرد: این اقدامات بودجه ای، یک کار کاملاً تخصصی، ریزبینانه و مبتنی بر آمایش سرزمینی است و صرفاً به توزیع پول محدود نمی‌شود. رویکرد ما در مجلس دوازدهم، تدوین احکامی در راستای منافع واقعی کشور و معیشت مردم است تا شاهد تکرار نابسامانی‌های گذشته نباشیم.

انتهای پیام