محمدرضا رحمننیا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از ساعات بعدازظهر امروز شنبه ۲۹ فروردین احتمال بارشهای پراکنده و وقوع رعدوبرق در برخی مناطق استان وجود دارد. فعالیت این سامانه تا روز سهشنبه ادامه خواهد داشت، اما شدت آن در روزهای مختلف متفاوت است.
وی با اشاره به میزان بارشها، گفت: برای روزهای شنبه و سهشنبه بارش قابل توجهی پیشبینی نمیشود، اما طی روزهای یکشنبه و دوشنبه وقوع رگبار و رعدوبرق در بخشهای زیادی از استان مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی استان درباره وضعیت باد نیز توضیح داد: سرعت وزش باد طی روزهای آینده افزایش مییابد و در برخی ساعات به حد نسبتاً شدید خواهد رسید. بهویژه روز یکشنبه شدت وزش باد بیشتر پیشبینی شده و احتمال رسیدن آن به حد شدید نیز وجود دارد.
او خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جوی پیشرو، هشدار سطح زرد هواشناسی در خصوص فعالیت این سامانه صادر شده است. همچنین دمای هوا امروز افزایش نسبی دارد اما از فردا روند کاهشی دما را خواهیم داشت.
انتهای پیام

