میثم وحیدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: چهار دستگاه خودروی تانکر آبرسانی جدید برای تقویت خدماترسانی به جامعه عشایری استان خریداری شد.
وی افزود: از محل اعتبارات تنشهای آبی سال گذشته، ۳۰ میلیارد تومان به ادارهکل امور عشایر اختصاص یافت که با استفاده از آن چهار دستگاه خودروی تانکر آبرسانی خریداری شد.
وحیدی ادامه داد: این خودروهای جدید تا اواسط تیرماه ۱۴۰۵ وارد استان میشوند و با الحاق آنها به ناوگان، عملیات نوسازی ناوگان آبرسانی عشایر انجام خواهد شد تا خدماترسانی با کیفیت بیشتری دنبال شود.
به گفته وی، علاوه بر این چهار دستگاه جدید، اداره کل امور عشایر استان هماکنون نزدیک به ۱۰ دستگاه خودروی تانکر آبرسانی در اختیار دارد که در مناطق عشایری خراسان شمالی و همچنین قشلاقات استان گلستان (مراوهتپه) مشغول خدمترسانی هستند.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با تقویت زیرساختها و بهروزرسانی ناوگان، روند خدمترسانی به جامعه عشایری استان بیش از گذشته تسهیل و ارتقا یابد.
انتهای پیام
