• یکشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۱:۳۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد مطلب: 1405013016382

اجتماع دختران پیشوا در«پاتوق جان» / تجدید میثاق با ولایت با فریاد «مرگ بر اسرائیل»

اجتماع دختران پیشوا در«پاتوق جان» / تجدید میثاق با ولایت با فریاد «مرگ بر اسرائیل»

ایسنا/تهران همزمان با روز دختر و میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) میدان شهید چمران پیشوا شاهد حضور صدها دختر نوجوان و جوان در دهمین شب از برنامه خودجوش «پاتوق جان» بود؛ دخترانی که با در دست گرفتن پرچم‌های ایران اسلامی، سرودهای انقلابی و شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» بر وفاداری خود به حجاب، خانواده، غیرت دینی و ولایت تاکید کردند.

عصر یکشنبه ۳۰ فروردین، دهمین شب از برگزاری برنامه «پاتوق جان» در میدان شهید چمران پیشوا با استقبال پرشور دختران نوجوان و جوان همراه شد و مصادف با روز دختر به بزرگ‌ترین اجتماع دخترانه پیشوا تبدیل گشت.

از ساعات پایانی روز، دخترانی با پرچم‌های ایران اسلامی از نقاط مختلف شهرستان خود را به میدان رساندند. فضای میدان با شعارهای دسته‌جمعی «الله‌اکبر» و سپس فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» گره خورد. بسیاری از آن‌ها در گروه‌های سرود جای گرفته بودند و برخی دیگر پای غرفه‌های نقاشی و کارگاه‌های سبک زندگی فاطمی مشغول شدند.

یکی از دختران حاضر در این اجتماع در گفت‌وگو با ایسنا گفت: ما اینجا جمع شدیم تا بگوییم دخترهای پیشوا بیدارند. این ۱۰ شب در میدان شهید چمران به ما ثابت کرد که تنها نیستیم. ما جان فدای امام و رهبر هستیم.

اجتماع دختران پیشوا در«پاتوق جان» / تجدید میثاق با ولایت با فریاد «مرگ بر اسرائیل»

در بخش دیگری از این مراسم، دختران حاضر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند. برنامه دکلمه‌خوانی توسط دختر شهید «محمود اصغریان» تأثیر عمیقی بر حاضران گذاشت. همچنین دختران با بیانی ساده اما پرمعنا اعلام کردند که تا آخرین نفس از حجاب، خانواده، غیرت دینی و ولایت دفاع می‌کنند.

برنامه «پاتوق جان» که هر شب در میدان شهید چمران برگزار می‌شود، در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) با حضور پرشورترین جمعیت دخترانه، نمایشی جذاب و به‌یادماندنی رقم زد.

این اجتماع خودجوش نشان داد دختران پیشوا برای ارزش‌هایشان «جان فدا» هستند؛ چه در شب‌های پاتوق جان، چه در تمام روزهایی که پیش رو دارند.

در حاشیه این مراسم، گروه‌های سرود، دکلمه، غرفه‌های فرهنگی و کارگاه‌های سبک زندگی فاطمی، حال و هوایی دیگر به میدان شهید چمران بخشیده بودند.

انتهای پیام