۱۴۰۵-۰۴-۰۶ | ۲۳:۵۷
برگزاری کمیته پدافند غیرعامل ستاد مراسم «بدرقه آقای شهید ایران» در قم

برگزاری کمیته پدافند غیرعامل ستاد مراسم «بدرقه آقای شهید ایران» در قم

قم (ایسنا) - جلسه کمیته پدافند غیرعامل ستاد برگزاری مراسم «بدرقه آقای شهید ایران» در قم با حضور جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی، امدادی، خدماتی، انتظامی و امنیتی استان برگزار شد.

در این جلسه مشاور عالی استاندار و مدیرکل پدافند غیرعامل قم،با اشاره به اهمیت صیانت از جان مردم و حفظ تداوم خدمات در اجتماعات گسترده، اظهار داشت: رعایت اصول پدافند غیرعامل در تمامی مراحل برنامه‌ریزی، اجرا و پشتیبانی مراسم، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و باید تمامی دستگاه‌ها با آمادگی کامل، مأموریت‌های محوله را به انجام رسانند.

مهدی متقیان با تأکید بر بهره‌گیری از درس‌آموخته‌های جنگ‌های اخیر و تجربیات مدیریت تجمعات انبوه، بر پیش‌بینی سناریوهای مختلف، افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌ها، تأمین ارتباطات پایدار، مدیریت ترافیک، استقرار مناسب نیروهای امدادی، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی، آمادگی برای شرایط اضطراری و اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع تأکید کرد.

در این جلسه، آخرین تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های مرتبط با اجرای الزامات پدافند غیرعامل در مراسم مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت هماهنگی کامل میان دستگاه‌های مسئول برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر، ایمن‌تر و منظم‌تر این مراسم تأکید شد.

نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نیز در این جلسه گزارش اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های حمل‌ونقل، خدمات شهری، بهداشت و درمان، انرژی، ارتباطات، امنیت، امداد و نجات و مدیریت بحران را ارائه کردند و راهکارهای لازم برای رفع چالش‌های احتمالی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در شامگاه ۶ تیر، در پایان، رئیس کمیته پدافند غیرعامل ستاد برگزاری مراسم بر اجرای دقیق مصوبات، پایش مستمر وضعیت، هماهنگی بین‌بخشی و حضور میدانی مدیران تأکید کرد و خواستار به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های استان برای برگزاری مراسمی باشکوه، ایمن، منظم و همراه با آرامش و امنیت کامل برای زائران و شرکت‌کنندگان شد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها