• دوشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد مطلب: 1405013116856

مدیر کل هواشناسی استان خبر داد:

هشدار بارندگی رگباری در ارتفاعات و دامنه‌های گیلان

هشدار بارندگی رگباری در ارتفاعات و دامنه‌های گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار فعالیت سامانه ناپایدار خبر داد و گفت: احتمال بارندگی های رگباری و شدید طی سه شنبه (اول اردیبهشت) وجود دارد.

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: ماسوله با ۶ و لوشان با ۲۴ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده نفوذ تدریجی سامانه ناپایدار و شمالی شدن جریانات در منطقه دانست و افزود: طی عصر و شب امروز دوشنبه، ۳۱ فروردین، شاهد ابرناکی و مه آلود شدن هوا و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و احتمال تگرگ تا اوایل صبح چهارشنبه خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و بیان کرد: کاهش چهار تا هشت درجه ای متوسط دما طی فردا پیش بینی می شود.

به گفته دادرس، احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه ها و لغزش و رانش و شکسته شدن درختان و اصابت صاعقه وجود دارد.

وی متذکر شد: به تدریج طی چهارشنبه با خروج سامانه بارشی، روند کاهش ابر و افزایش نسبی دما تا اوایل هفته آینده پیش بینی می شود.

انتهای پیام