• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۴۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد مطلب: 1405020100575

ضربه به قاچاقچیان سوخت در نائین‌ با کشف ۴۶۷۰ لیتر گازوئیل

ضربه به قاچاقچیان سوخت در نائین‌ با کشف ۴۶۷۰ لیتر گازوئیل

ایسنا/اصفهان فرمانده انتظامی شهرستان نائین از توقیف سه دستگاه کامیون و یک دستگاه سواری حامل سوخت قاچاق و کشف ۴۶۷۰ لیتر گازوئیل و بازداشت چهار متهم خبر داد.

سرهنگ حسن براهیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مأموران یگان امداد شهرستان نائین در راستای طرح‌های مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی، موفق به شناسایی و توقیف سه دستگاه کامیون و یک دستگاه سواری حامل سوخت قاچاق شدند.

وی افزود: این کامیون‌ها که حامل ۴۶۷۰ لیتر گازوئیل قاچاق بودند، از استان‌های جنوبی کشور به سمت مرکز در حال حرکت بودند که با هوشیاری مأموران متوقف شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نائین با اشاره به دستگیری چهار متهم در این عملیات بیان کرد: افراد بازداشت شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

براهیمی در پایان با بیان اینکه کارشناسان ارزش سوخت کشف‌شده را بیش از سه میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، تأکید کرد: پلیس با قاطعیت با قاچاقچیان و مخلان نظم اقتصادی برخورد کرده و اجازه سوءاستفاده از منابع ملی را نخواهد داد.

انتهای پیام