• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405020200984

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران :

پرشدگی مخزن سدهای مازندران به ۷۰ درصد رسید

پرشدگی مخزن سدهای مازندران به ۷۰ درصد رسید
عکس از رقیه نعلبندانی

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: براساس بارندگی‌های یک ماه اخیر ذخیره آب در مخزن ۱۱ سد استان افزایش یافته و در حال حاضر با موجودی ۳۱۲ میلیون مترمکعبی آب، پرشدگی مخزن سدهای مازندران به ۷۰ درصد رسیده است.

حیدر داوودیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت ۴۴۲ میلیون مترمکعبی ۱۱ سد بزرگ و کوچک مازندران و نقش مهم این سازه‌ها در پایداری تامین آب آشامیدنی و کشاورزی استان، اظهار کرد: موجودی کنونی ۳۱۲ میلیون مترمکعبی سدهای مازندران که معادل حدود ۷۰ درصد گنجایش مخزن سدهای این استان است، کاهش ۲۷.۵ میلیون مترمکعبی نسبت به آمار ذخیره سدهای مازندران در ابتدای اردیبهشت پارسال را نشان می‌دهد که معادل افت ۸ درصدی این آمار است.

 وی افزود: در حال حاضر ذخیره آب در سد شهید رجایی ساری که بزرگ‌ترین سد مازندران است به ۱۱۷.۵ میلیون مترمکعب رسیده که معادل ۷۲ درصد گنجایش مخزن این سد است. یعنی ذخیره این سد نسبت به ابتدای اردیبهشت پارسال ۴۴ میلیون مترمکعب کمتر شده و کاهش ۲۷ درصدی را شاهد هستیم.

پرشدگی مخزن سدهای مازندران به ۷۰ درصد رسید

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به بهره‌برداری کامل از سد گلورد با تکمیل پل زیرقوسی و جاده جایگزین، گفت: امسال برای نخستین بار سد ۱۱۵ میلیون مترمکعبی گلورد که سومین سد بزرگ مازندران است بدون محدودیت آبگیری شده و اکنون بیش از ۳۳ میلیون مترمکعب آب در مخزن این سد وجود دارد.

پرشدگی مخزن سدهای مازندران به ۷۰ درصد رسید

وی درباره وضعیت آبگیری سایر سدهای استان نیز اظهار کرد: در سد ۱۴۲ میلیون مترمکعبی آیت‌الله صالحی مازندرانی (البرز) و سد هشت میلیون مترمکعبی میجران خوشبختانه وضعیت مناسبی از نظر آبگیری داریم. اما با توجه به قرار داشتن در آغاز فصل کشاورزی و بهره‌گیری از این ذخایر، درخواست ما از کشاورزان سراسر استان رعایت اصول بهینه مدیریت مصرف آب است تا بتوانیم فصل کشاورزی را با ذخیره مناسبی به پایان برسانیم.

انتهای پیام