• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405020502410

تجمع معترضان اسرائیلی مقابل منزل سفیر آمریکا در تل‌آویو

تجمع معترضان اسرائیلی مقابل منزل سفیر آمریکا در تل‌آویو

جمعی از صهیونیست‌های ساکن شهر اشغالی تل‌آویو مقابل منزل «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در این شهر تجمع کرده و به سیاست‌های واشنگتن در حمایت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

به گزارش ایسنا،‌ تجمع‌کنندگان با تاکید بر اینکه «آمریکا از سیاست‌هایی حمایت می‌کند که هدف از آنها تقویت دولت بنیامین نتانیاهو است»، تقویت ارزش‌های مشترک آمریکا و این رژیم را خواستار شدند.

به نوشته روزنامه «تایمز اسرائیل»، شهرک‌نشین‌های معترض در ادامه آمریکا را تشویق کردند که از حمایت از سیاست‌هایی که هدف از آنها تقویت حاکمیت شخصی نتانیاهو بر قدرت به زیان «ثبات اسرائیل و آمریکا و منافع امنیتی آنها و نیز ارزش‌های مشترک دو طرف» است، دست بردارد.

معترضان در این تجمع پلاکاردهایی از شهرک‌نشین‌های خشن در کرانه باختری اشغالی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود، «آنها یهودی نیستند، بلکه دشمنان آمریکا هستند.»

همچنین آنها پلاکاردی با عکس نتانیاهو در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود، «او شما را درباره غزه و ایران فریب داد.»

انتهای پیام