• چهارشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405020904959

نایب رئیس هیات بوکس کرمانشاه:

دوران افول بوکس کرمانشاه به پایان رسیده است

دوران افول بوکس کرمانشاه به پایان رسیده است

ایسنا/کرمانشاه نایب رئیس هیات بوکس استان کرمانشاه به موفقیت‌های یکی دو سال اخیر بوکس کرمانشاه اشاره کرد و گفت: دوران افول بوکس کرمانشاه به پایان رسیده و دوباره در حال بازیابی جایگاه گذشته خود در این رشته هستیم.

علی مظاهری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه روزهای خوبی پیش‌روی بوکس کرمانشاه قرار دارد، اظهارکرد: سال گذشته تیم بوکس کرمانشاه توانست پس از یک دهه مقام اول رقابت‌های قهرمانی کشور را بدست آورد که این اتفاق ماحصل سالها تلاش هیات، مربیان و ورزشکاران بود. 

وی افزود: به واسطه این قهرمانی، شش ورزشکار و یک مربی کرمانشاه به اردوی تیم ملی دعوت شدند که اتفاق خوبی برای بوکس استان بود و نشان داد که بوکس کرمانشاه دوباره در حال تبدیل شدن به یکی از رشته‌های اصلی و مدال آور استان است. 

نایب رئیس هیات بوکس کرمانشاه تصریح کرد: تیم ملی بوکس کشورمان قرار بود فروردین امسال در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی مغولستان شرکت کند که به دلیل جنگ رمضان نتوانست به این مسابقات اعزام شود. 

وی در ادامه با بیان اینکه امسال مسابقات امیدهای آسیا و مسابقات جهانی چین پیش روی بوکس کشورمان قرار دارد، عنوان کرد: با توجه به ملی پوشانی که در تیم‌های ملی داریم، انتظار اعزام بوکسورهای کرمانشاه به این مسابقات را داریم. 

مظاهری به در پیش بودن بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن نیز اشاره کرد و افزود: هر چند فدراسیون هنوز برنامه‌ها، اردوی تیم ملی و اوزان اعزامی به مسابقات را اعلام نکرده، اما بوکسورهای کرمانشاهی طی یکسال اخیر ثابت کرده‌اند که استحقاق حضور در این رقابت‌ها را دارند. 

وی با تاکید بر اینکه تداوم مسیر موفقیت‌ بوکس کرمانشاه نیاز به همراهی مسئولین استانی دارد، عنوان کرد: بوکس کرمانشاه در یکی از متحدترین ادوار خود قرار دارد و همه پای کار آمده‌اند تا دوباره قطب اصلی این رشته در کشور باشیم، اما موانع و مشکلاتی نیز پیش روی ما برای تحقق این هدف وجود دارد که یکی از آنها این است که اکثر بوکسورهای ما بیکارند. 

نایب رئیس هیات بوکس کرمانشاه اضافه کرد: اگر این دغدغه بوکسورهای کرمانشاهی رفع شود، آنها سالها می‌توانند برای کشور و استان خود افتخارآفرینی کنند، لذا باید در این زمینه تدبیری اندیشیده شود. 

انتهای پیام