• پنجشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405021005778

نفتالی بنت: نمی‌خواهم نتانیاهو را با لباس نارنجی در زندان ببینم

نفتالی بنت: نمی‌خواهم نتانیاهو را با لباس نارنجی در زندان ببینم

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی که خواهان برکناری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم است، گفت نمی‌خواهد وی را با لباس نارنجی در زندان ببیند.

به گزارش ایسنا، نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو تقریبا ۸۰ سال سن دارد و وضعیت سلامتی وی خوب نیست.

بر اساس گزارش صابرین نیوز، بنت در ادامه افزود: نمی‌خواهم او را با پوشش نارنجی در حالیکه وارد زندان می‌شود، ببینم.

پیشتر، نفتالی بنت که با همکاری یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی حزب واحدی را برای رقابت با بنیامین نتانیاهو تشکیل داده است، با اشاره به ضرورت عبور از دوران بنیامین نتانیاهو گفت که پس از ۳۰ سال، زمان آن فرا رسیده است که نتانیاهو کنار برود و کابینه‌ای جدید روی کار بیاید.

نفتالی بنت شراکت با لاپید را برای تحقق پیروزی و تغییر در اسرائیل، حیاتی و مهم ارزیابی کرد و وعده داد که این تغییر را محقق خواهند ساخت.

لاپید هدف از این اتحاد را پیروزی در انتخابات آتی و تشکیل کابینه‌ای دانست که بتواند صهیونیست‌ها را متحد کرده و به آن‌ها خدمت کند.

انتهای پیام