جواد شفیعی ثابت پنجشنبه، ۱۰ اردیبهشت اظهار کرد: با حمایت مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، مبلغ ۸۶۰ میلیون تومان از سوی کانون خدمت رضوی استان گیلان به حساب ستاد دیه واریز و زمینه آزادسازی ۶ مادر زندانی فراهم شد؛ این در حالی است که در ابتدای آغاز دهه کرامت هم ۸۱۰ میلیون تومان برای آزادی هشت مادر دیگر فراهم شده بود.
وی با اشاره به برگزاری اجتماع امام رضایی ها در رشت در شامگاه چهارشنبه، ۹ اردیبهشت، افزود: در شب ولادت امام رضا(ع)، اجتماع امام رضایی ها به منظور تجدید بیعت با حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای(دامت برکاته) و تجدید عهد با امام شهید و با حضور صدها نفر از خادم یاران و یاوران رضوی خواهر و برادر و ابناالرضاء و هزاران نفر از مردم رشت برگزار و ۱۰بسته متبرک رضوی با قرعه کشی به حضار تقدیم شد.
مدیر کانون های خدمت رضوی گیلان از توزیع ۱۰۰ میلیون تومان گوشت قربانی و ۸۰۰۰ بسته متبرک نمک در این روز خبر داد و اضافه کرد: در شهرستان ها نیز موکب های نذر شفا و اهدا خون و میز مشاوره روان شناسی و پشتیبانی از اعزام زائران به مشهد و قم، قرائت شعر توسط خادمیاران شاعر و خوانش و اهدای کتاب توسط کانون تخصصی کتاب و جذب یاوران رضوی جدید انجام شد که از جمله دیگر خدمات خادمیاران رضوی گیلان بوده است.
انتهای پیام
