• شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1405021206566
  • منبع : نمایندگی همدان

رئیس دادگستری: ۹۱۶ پرونده در بهار بدون صدور حکم مختومه شد

رئیس دادگستری: ۹۱۶ پرونده در بهار بدون صدور حکم مختومه شد

ایسنا/همدان رئیس دادگستری شهرستان بهار از مختومه شدن بخش قابل توجهی از پرونده‌های ارجاعی به شوراهای حل اختلاف این شهرستان از طریق صلح و سازش خبر داد و گفت: بیش از یک‌سوم پرونده‌ها پیش از رسیدگی قضایی با توافق طرفین به نتیجه رسیده است.

قمری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای سیاست‌های قوه قضاییه مبنی بر ترویج فرهنگ صلح و سازش و کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی، از مجموع ۲۳۷۱ پرونده ارجاع‌شده به شوراهای حل اختلاف شهرستان بهار، ۹۱۶ پرونده در سال ۱۴۰۴ با رضایت طرفین و از طریق سازش مختومه شده است.

وی افزود: این آمار نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از اختلافات پیش از طی فرآیندهای طولانی دادرسی و صدور حکم، با گفت‌وگو، میانجی‌گری و تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف حل‌وفصل شده است.

رئیس دادگستری شهرستان بهار با اشاره به عملکرد اسفند شوراهای حل اختلاف این شهرستان نیز بیان کرد: در اسفند سال‌جاری نیز ۲۵ پرونده با تلاش اعضای شوراها و همکاری طرفین اختلاف به سازش انجامیده است.

قمری افزایش فرهنگ گفت‌وگو و مصالحه در میان شهروندان، همکاری شوراهای حل اختلاف و واحدهای میانجی‌گری و همچنین همراهی مردم در پرهیز از طرح دعاوی طولانی را از عوامل مؤثر در تحقق این آمار دانست.

وی تأکید کرد: ترویج فرهنگ سازش علاوه بر کاهش تنش‌های خانوادگی و اجتماعی، موجب صرفه‌جویی در زمان و هزینه مردم و کاهش حجم پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی می‌شود.

رئیس دادگستری شهرستان بهار از شهروندان خواست در صورت بروز اختلاف، پیش از طرح شکایت و ورود به روندهای قضایی، از ظرفیت گفت‌وگو، میانجی‌گری و داوری معتمدان برای حل اختلافات خود استفاده کنند.

انتهای پیام