• یکشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد مطلب: 1405021307099

مدیرکل انتقال خون اعلام کرد

راه‌اندازی پویش «بابا خون داد» در استان کرمان

راه‌اندازی پویش «بابا خون داد» در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: پویش ملی «بابا خون داد»، به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم همزمان با سراسر کشور، در استان کرمان راه‌اندازی شد. 

دکتر ایرج شکوهی یکشنبه ۱۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پویش با هدف ارتقاء سطح آگاهی عمومی و نهادینه‌سازی فرهنگ اهدای خون در بین نسل‌های آینده راه‌اندازی شد.

وی افزود: این پویش با بهره‌گیری از مفاهیم نوستالژیک و خاطرات مشترک دوران کودکی در کتاب‌های درسی دهه‌های ۶۰ و ۷۰ و با هدف ایجاد پیوندی عاطفی میان یادآوری خاطرات زیبا و مسئولیت‌پذیری اجتماعی توسط سازمان انتقال خون ایران طراحی شده و هدف آن آشنایی کودکان با اهمیت اهدای خون و ترغیب معلمان به منظور ایفای نقش آموزشی در این مسیر ارزشمند است‌

مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: روز معلم تنها روزی برای تقدیر نیست، بلکه فرصتی است تا با عمل، عشق خود را به آینده‌سازان این سرزمین نشان دهیم و وقتی شما در کلاس درس جان دانش‌آموزان را با علم بیدار می‌کنید، اهدای خون شما نیز می‌تواند به قلب‌های نیازمند، ضربان زندگی ببخشد.

وی از معلمان دیار کریمان خواست تا با پیوستن به پویش «بابا خون داد»، نمایشگر مهربانی و ایثار بوده و روایتگر داستانی از امید و نجات باشند.

انتهای پیام