به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز در روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، سردار حمید هداوند گفت: به دنبال وقوع سرقتهای متوالی لوازم داخل خودرو در مناطق مختلف شهر کرج با شیوه و روش یکسان، تیمی ویژه از کارآگاهان پلیس آگاهی استان برای شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی تشکیل شد.
وی افزود: با بررسی مناطق وقوع سرقت و انجام اقدامات فنی و پلیسی رد پای یکی از سارقان حرفهای و سابقهدار شهر کرج در یکی از سرقتها مشاهده و با هماهنگی مقام قضایی این متهم دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: در تحقیقات تکمیلی متهم با مشاهده دلایل و مستندات غیر قابل انکار کارآگاهان چارهای جز بیان حقیقت در پیش روی خود ندید و به ۵۰ فقره سرقت لوازم داخل خودرو در مناطق مختلف شهر کرج اعتراف کرد.
سردار هداوند با اشاره به اینکه تلاش کارآگاهان برای شناسایی مالباختگان این پرونده همچنان ادامه دارد گفت متهم پس از تکمیل تحقیقات برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
این مقام ارشد انتظامی در پایان به شهروندان توصیه کرد که برای حفظ خودروی خود از دستبرد سارقان، حتما از لوازم و تجهیزات بازدارنده همچون دزدگیر و قفل پدال استفاده کنند.
انتهای پیام
