• دوشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405021407848

معاون استاندار اردبیل: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید پای کار مردم باشند

معاون استاندار اردبیل: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید پای کار مردم باشند

ایسنا/اردبیل معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان باید در همه حال پای کار مردم بوده و نسبت به رفع مشکلات جامعه تلاش کنند.

بهروز خلیلی ۱۴ اردیبهشت در کارگروه اشتغال با اشاره به اهمیت شرایط کشور، اظهار کرد: عموم مدیران دستگاه‌ها در جنگ رمضان، اقدامات و تصمیمات مناسبی داشتند ولی این روند مدیران باید بهتر و چابک‌تر شود.

وی افزود: بانک‌های خصوصی استان اردبیل باید طبق قانون به وظایف خود عمل کنند و نهایت استفاده از ظرفیت این بانک ها در سطح استان صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: حفظ تداوم تولید و اشتغال، اولویت اصلی کشور است و رهبر معظم انقلاب هم در پیام روز کارگر، به مسئله خودداری از تعدیل نیرو کارگری تاکید ویژه کردند.

وی ادامه داد: تسهیلات میزان تاب آوری واحدهای تولیدی در حوزه اشتغال کارگران برنامه‌ریزی شده که کارآفرینان استان اردبیل می‌توانند جهت بهره‌مندی از این مزایا به اداره کل اقتصاد دارایی مراجعه کنند.

خلیلی گفت: ۷۴طرح اقتصادی در حوزه کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بالغ بر ۱۳۰همت در قالب تفاهم‌نامه همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و سفر ریاست جمهوری به امضا رسید و روند عملیاتی این پروژه‌ها به شکل ویژه در حال پیگیری است.

وی با اشاره به امضای ۷۴طرح همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و سفر ریاست جمهوری گفت: ۲۷طرح اقتصادی با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰همت در مرحله شروع عملیات اجرایی است که نقش موثری در توسعه اقتصاد استان اردبیل و فرصت شغلی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل اظهار کرد: کلیه مجوزهای کسب و کار خرد و کلان به شکل خودکار تا پایان شهریور ماه سال جاری تمدید شده و فرمانداران استان اردبیل به عنوان نماینده عالی استاندار، پیگیری ویژه اشتغال‌زایی شهرستان‌ها باشند.

انتهای پیام