حسن سیفی، معاون عملیات سازمان آتشنشانی شهر تهران، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در بامداد چهارشنبه در محل حادثه درباره حادثه آتشسوزی عصر امروز در مجتمع تجاری ارغوان شهر اندیشه اظهار کرد: بعد از ظهر امروز و در پی اعلام حریق در شهر اندیشه، تیمهای عملیاتی آتشنشانی شامل پنج تیم کامل حریق و نجات به همراه ۱۴ دستگاه خودرو شامل نردبان، بالابر، فوماتیک، تانکرهای آب و خودروهای تنفسی به محل اعزام شدند تا به آتشنشانان اندیشه و شهریار در عملیات امدادرسانی کمک کنند.
وی افزود: به محض رسیدن نیروها به محل، این پاساژ از تمامی جهات شعلهور بود و با توجه به وزش شدید باد و استفاده از نمای کامپوزیت که منجر به گسترش حریق شده بود، عملیات با دشواریهایی همراه بود.
سیفی ادامه داد: با تلاش پرسنل آتشنشانی حاضر در محل و همچنین کمک نیروهای آتشنشانی تهران، این حریق مهار و خاموش شده است.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات جستوجو برای اطفای کامل حریق ادامه دارد تا در صورت محبوس بودن احتمالی افراد، نسبت به خارج کردن آنها از ساختمان اقدام شود.
انتهای پیام
