• پنجشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405021709809

سرمربی تیم ملی هاکی چمنی زیر ۲۰ سال:

زیرساخت باشد، هاکی چمنی ایران از آسیا فراتر می‌رود

زیرساخت باشد، هاکی چمنی ایران از آسیا فراتر می‌رود

ایسنا/کرمانشاه سرمربی تیم ملی هاکی چمنی زیر ۲۰ سال به مشکلات زیرساختی رشته هاکی چمنی در کشور اشاره کرد و گفت: اگر زیرساخت‌های این رشته در کشور فراهم شود، هاکی چمنی ایران از آسیا فراتر خواهد رفت.

مسعود بهلولی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز اولین مرحله از اردوی تیم ملی هاکی زیر ۲۰ سال کشورمان برای حضور در مسابقات آسیایی، اظهار کرد: این مرحله از اردو از ۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت به میزبانی جهرم استان فارس برگزار می‌شود. در این مرحله از اردو ۳۸ ملی پوش از ۱۷ استان کشور زیر نظر کادر فنی تیم ملی تمرینات خود را پیگیری می‌کنند. 

سرمربی تیم ملی هاکی چمنی کشورمان با بیان اینکه تا پیش از اعزام ملی پوشان سه مرحله اردو برگزار می‌شود، تصریح کرد: در پایان اردوها مجموعا ۱۸ نفر منتخب به مسابقات آسیایی هاکی چمنی که از ۱۶ تا ۳۰ خرداد در قزاقستان برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند. 

وی با تاکید بر اینکه ملی پوشان کشورمان کار سختی را در رقابت‌های آسیایی در پیش دارند، عنوان کرد: باتوجه به اینکه پنج تیم اول این رقابت‌ها، سهمیه حضور در مسابقات جهانی را کسب خواهند کرد. بنابراین رقابت‌ها بسیار سخت خواهد بود. 

بهلولی با بیان اینکه تیم ملی کشورمان در دوره قبل این رقابت‌ها در جایگاه هفتم قرار گرفت، گفت: سال گذشته با بدشانسی در جایگاه هفتم قرار گرفتیم، اما امسال تلاش خواهیم کرد که جزو پنج تیم اول قرار بگیریم تا سهیمه مسابقات جهانی را کسب کنیم. 

وی از کشورهای چین، چین تایپه، بنگلادش، قزاقستان، هند و پاکستان به عنوان مهمترین رقبای تیم ایران در این رقابت‌ها نام برد و افزود: باتوجه به شرایط جنگی حاکم بر کشور و برخی مشکلات دیگر، اردوهای آمادگی تیم ملی دیر شروع شد، با این حال تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه خواهیم کرد. 

سرمربی تیم ملی هاکی کشورمان در ادامه گفت: با وجود اینکه ایران در رشته هاکی سالنی قهرمان آسیا جزو چهار تیم اول دنیاست، اما در بحث هاکی چمنی به دلیل مشکلاتی که در بحث زیرساختی داشته‌ایم، نتوانسته‌ایم مانند هاکی سالنی رشد کنیم. 

این مربی کرمانشاهی تاکید کرد: این رشته به چمن مصنوعی خاصی با ابعاد یک زمین فوتبال و مراقبت‌های ویژه نیاز دارد که در ایران تنها چهار تا پنج زمین از این نوع وجود دارد که یکی از آنها مربوط به استان کرمانشاه است، لذا این محدودیت سخت افزاری مانع از رشد جایگاه ما در این رشته شده است. 

بهلولی اضافه کرد: در صورتی که زمین‌های این رشته در کشور توسعه پیدا کند، هاکی چمنی ایران از آسیا نیز فراتر خواهد رفت، چراکه از نظر نیروی انسانی غنی هستیم. 

وی با بیان اینکه هاکی تنها رشته المپیکی است که به نام ایران ثبت شده است، عنوان کرد: هرچند در هاکی سالنی جایگاه خود را در دنیا حفظ کرده‌ایم، اما در رشته هاکی چمنی نیز باید این جایگاه ارتقاء پیدا کند و راهی المپیک شویم. 

انتهای پیام