• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1405022111926

ورود سامانه بارشی به زنجان از ۲۲ اردیبهشت

ورود سامانه بارشی به زنجان از ۲۲ اردیبهشت

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: از بعدازظهر فردا سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت سامانه بارشی وارد استان می‌شود و فعالیت خود را با بارش‌های رگباری و رعد و برق آغاز می‌کند. 

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شرایط جوی استان امروز نسبتا پایدار و آسمان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی شده است که در بعدازظهر با وزش باد همراه می‌شود.

وی تصریح کرد: شرایط جوی استان پایدار است اما در برخی مناطق شاهد وزش باد نسبتا شدید خواهیم بود و این وضعیت تا روز چهارشنبه هفته جاری ادامه خواهد داشت.

رحمن‌نیا ادامه داد: با توجه به ماهیت بارش‌ها، احتمال آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد. در این شرایط مردم تا حد امکان در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها تردد و توقف نکنند و به دلیل وقوع رعد و برق در ارتفاعات حضور نداشته باشند.

مدیرکل هواشناسی استان ادامه داد: روزهای پنجشبه و جمعه ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت هفته جاری شرایط جوی پایدار شده و بارندگی نخواهیم داشت اما از اوایل هفته آینده دوباره سامانه بارشی وارد استان می شود و موجب بارندگی خواهد شد.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای شهر زنجان نیز ۱۴ درجه سانتیگراد بود که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

انتهای پیام