• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد مطلب: 1405022112338

زخمی شدن ۳ نظامی صهیونیست در حمله پهپادی حزب‌الله

زخمی شدن ۳ نظامی صهیونیست در حمله پهپادی حزب‌الله

منابع عبری از زخمی شدن سه نظامی صهیونیست در انفجار پهپاد انتحاری در جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد سه سرباز در انفجار پهپاد انتحاری حزب الله در جنوب لبنان زخمی شدند.

این رسانه همچنین اعلام کرد از هفت اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۹۴۳ افسر و سرباز اسرائیلی در جبهه‌های مختلف کشته شدند.

از سوی دیگر روزنامه معاریو نوشت: مشکل و بحران شمال اسرائیل نشان می‌دهد چگونه اسرائیل در دام حزب الله و در یک جنگ فرسایشی افتاده است.

این روزنامه افزود: تنها هدف جنگ فرسایشی از بین بردن و از کار انداختن سیستم امنیت در مرزهای شمالی است و این وضعیتی غیرقابل تحمل است. وضعیت کنونی در مرزهای لبنان بسیار خطرناک است و اسرائیل روی این مسئله سرپوش می‌گذارد.

طی هفته‌های اخیر با ادامه نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی و تشدید تجاوزاتش علیه لبنان، حزب‌الله با حملات پهپادی گسترده به این نقض‌ها پاسخ داده است. پهپادهای انتحاری حزب‌الله به معضلی برای ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. رسانه‌های عبری بارها به ناتوانی ارتش اسرائیل در رهگیری این پهپادها اذعان کرده‌اند.

انتهای پیام