• سه‌شنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد مطلب: 1405022213036

رئیس جهاددانشگاهی گلستان: جهاددانشگاهی متولی فرهنگی در دانشگاه‌هاست

رئیس جهاددانشگاهی گلستان: جهاددانشگاهی متولی فرهنگی در دانشگاه‌هاست

ایسنا/گلستان رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان با اشاره به تاریخچه تشکیل جهاددانشگاهی گفت: با فرمایش حضرت امام خمینی(ره) به جهادگران، این نهاد به عنوان جهاددانشگاهی تشکیل شد و نام‌گذاری «جهاددانشگاهی» هم بر اساس تاکید ایشان بود.

محمد شریف‌زاده رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان در جلسه مشترک با ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد استان گلستان در روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ ماه، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با محوریت امور فرهنگی تشکیل شده است و اختصاصا دارای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد.

وی افزود: همزمان با انجام فعالیت‌های فرهنگی توسط جهاددانشگاهی وظیفه امور تحقیقاتی هم به وظایف این نهاد اضافه شد، از همین رو با جمع شدن نفرات علمی در جهاد این نهاد به سمت تشکیل مراکز پژوهشی و تحقیقاتی رفته است.

شریف‌زاده در تشریح حوزه‌های مختلف فعالیت‌های جهاددانشگاهی گفت: امروزه در کنار انجام امور فرهنگی و پژوهشی در جهاددانشگاهی، مراکز آموزش‌های تخصصی این نهاد هم به صورت فعال در حال خدمات‌رسانی به مردم در حوزه آموزش هستند به طوری که در حال حاضر بیش از ۸۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد.

رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان در بخش دیگری از سخنانش به تاریخچه تشکیل واحد گلستان اشاره کرد و گفت: این واحد به با پیشینه قدیمی به صورت دانشجویی در گلستان وجود داشته، اما در سال ۱۳۸۸ با تاکید استاندار وقت بر بحث ناباروری، آب و خاک، گیاهان دارویی و اصلاح نژاد دام به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است.

این نشست با حضور یاسر قزوهی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد استان گلستان و معاون آموزش و کارآفرینی و سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان گلستان و سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) در منطقه گلستان در سالن جلسات شهید امرالله نادران جهاددانشگاهی گلستان برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان: جهاددانشگاهی متولی فرهنگی در دانشگاه‌هاست

در ادامه این نشست یاسر قزوهی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد استان گلستان به تشریح فعالیت‌های این ستاد پرداخت و گفت: در استان گلستان، ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد وجود دارد که تعداد ۸۶۵ کانون فعال در این مساجد در قالب کانون‌های شهری و روستایی در حال فعالیت هستند و افراد فعال در این کانون‌ها بدون دریافت حق‌الزحمه برای رضای خدا و فی سبیل الله فعالیت می‌کنند.

وی به تشکیل قرارگاه ملی مسجد و واگذاری وظیفه رسانه این قرارگاه به کانون‌های مساجد اشاره کرد و گفت: دشمن با درهم آمیختن حقیقت و دروغ در فعالیت‌های رسانه‌ای خود سعی در مخدوش کردن ذهن مردم نسبت به فعالین مسجد دارد و در تلاش است فضای مسجد را به گونه‌ای معرفی کند که گویا مردم در مسجد اهل علم و دانش نیستند و صرفا افراد بی‌سواد و به دور از مطالعه در مسجد رفت‌وآمد دارند اما در واقعیت اینطور نیست به عنوان مثال ۴۰ نفر از جوانان مسجد یکی از روستاهای شهرستان بندرگز در دانشگاه‌های دولتی و معتبر کشور در حال تحصیل هستند که این موضوع نشان از مغفول ماندن اهمیت رسانه در این حوزه دارد.

قزوهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری کلاس‌های کنکور در برخی مساجد گفت: باید با تلاش مضاعف در حوزه رسانه به گونه‌ای عمل کنیم که مساجد در کنار مباحث اعتقادی و فرهنگی، کانون‌های علم و دانش هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد استان گلستان با تشریح نقش فعالیت‌های فرهنگی گفت: به قول رهبر شهیدمان مهندسی فرهنگی باید انجام شود و این اتفاق هنوز نیفتاده است. باید تلاش کنیم هرآن چیزی که از دستمان برمی‌آید انجام دهیم تا این فعالیت در حوزه مسجد صورت پذیرد زیرا مسائل اقتصادی و اجتماعی و غیره همه با درست شدن مسائل فرهنگی در مسیر درست قرار خواهند گرفت.

در پایان این نشست بر گسترش همکاری‌های مشترک ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد و جهاددانشگاهی استان گلستان تاکید شد.

انتهای پیام