مهدی توانا در نشستی خبری که ۲۳ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: این میزان کسری آب برای زمانی است که تمام واحدهای صنعتی در شهرک های صنعتی استان مستقر شوند.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شهرک های صنعتی استان دچار کمبود آب نیستند، گفت: در حال حاضر ۱۵۱ لیتر آب برای واحدهای صنعتی استان تامین شده است و برای تامین آب مورد نیاز آینده، برنامه اقدام در دستور کار داریم.
توانا افزود: باید به سوی تامین آب پایدار برویم که حفر چاه و احیای چاه های موجود از جمله اقداماتی است که در این زمینه انجام خواهد شد.
وی در ادامه به ایجاد نیروگاه های خورشیدی اشاره کرد و ادامه داد: طبق سیاست گذاری انجامشده در سال گذشته باید به سوی ایجاد نیروگاه های خورشیدی برای تامین برق مورد نیاز حرکت کنیم، اما امسال هزینه نصب پنلهای خورشیدی بسیار بالا رفته و توجیه سرمایه گذاری در این امر را با چالش مواجه کرده است.
این مقام مسئول بیان کرد: سال گذشته برای نصب پنل های خورشیدی در شهرک های صنعتی استان ۹ قرارداد منعقد که پنج هکتار زمین واگذار شد که با نصب این پنل ها بیش از چهار مگاوات برق تولید خواهد شد. علاوه بر آن، پیگیر ایجاد شهرک تخصصی خورشیدی در شهرک های صنعتی جاجرم و شیروان بودیم که این شهرک در جاجرم توسط شرکت آلومینای جاجرم در حال احداث است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از آنجا که هزینه ایجاد نیروگاه های خورشیدی بالا رفته و از سوی دیگر برای تامین برق به این نیروگاه ها نیاز داریم به دنبال آن هستیم تا هزینه سهم زمین را کاهش دهیم و به دنبال آن هستیم برای سرمایه گذاری نیروگاه خورشیدی زمین در شهرک های صنعتی اجاره دهیم.
به گفته وی، برای ایجاد نیروگاه های خورشیدی ۷۰ هکتار زمین پیش بینی شده است.
توانا در ارتباط با مطالبات این شرکت از واحدهای صنعتی بیان کرد: این شرکت از محل قراردادهای منعقد شده با واحدهای صنعتی ۱۷۶۰ میلیارد ریال مطالبه دارد که ۸۲۰ میلیارد ریال آن تعیین تکلیف شده است.
انتهای پیام
