• پنجشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۲:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405022413988

سخنگوی پیشین نتانیاهو مدعی شد روایت سفر به امارات حقیقت دارد

سخنگوی پیشین نتانیاهو مدعی شد روایت سفر به امارات حقیقت دارد

در حالی که امارات متحده عربی سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل به این کشور در جریان جنگ ایران را تکذیب کرده است، سخنگوی وقت نتانیاهو اصرار دارد که روایت وی درست است.

به گزارش ایسنا، به نقل از «تایمز اسرائیل» «زیو آگمون» سخنگوی پیشین نتانیاهو در فیسبوک نوشت: «به‌عنوان کسی که امارات متحده عربی را به‌خوبی می‌شناسد و مدت‌های طولانی در آنجا زندگی کرده و همچنین کسی که نخست‌وزیر را در این سفر تاریخی که تا امروز کاملا محرمانه بوده همراهی کرده است، می‌توانم بگویم که از نخست‌وزیر در ابوظبی با احترام پادشاهان استقبال شد.»

وی ادامه داد: «شیخ محمد بن زاید، اعضای خانواده‌اش و دیگر شخصیت‌های برجسته از ما استقبال کردند و از حضور نخست‌وزیر اسرائیل در خاک خود خوشحال بودند.»

دفتر نتانیاهو پیش‌تر همان شب این سفر را فاش کرده بود؛ سفری که ابوظبی آن را تکذیب کرد.

آگمون همچنین مدعی شد: «شیخ احترام زیادی برای نخست‌وزیر قائل بود و شخصا با خودروی اختصاصی‌اش، نخست‌وزیر را از هواپیما تا کاخ همراهی کرد.»

وی در ادامه ادعا کرد که نتانیاهو در این دیدار دستاوردهای «شگفت‌انگیزی» به دست آورده است.

انتهای پیام