• پنجشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405022414318
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرعامل شرکت برق استان خبر داد

اجرای سومین مانور جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در اردبیل

اجرای سومین مانور جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با بیان اینکه یکی از عوامل اصلی ناپایداری شبکه برق استفاده از انشعابات غیرمجاز است، تصریح کرد: این شرکت تمامی بسترها، شرایط و مجوزهای لازم برای واگذاری قانونی انشعاب برق به متقاضیان واجد شرایط را فراهم کرده و آماده پذیرش این دسته از مشترکان است.

ناصر عبداللهیان ۲۴ اردیبهشت در مراسم آغاز سومین مانور گسترده جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در اردبیل که با هدف افزایش پایداری شبکه و اجرای طرح ملی «مهتاب» اجرا می‌شود، افزود: این طرح با رویکرد مدیریت هوشمند تلفات برق، کنترل مصرف و مقابله با انشعابات غیرمجاز در استان در حال اجراست.

وی اضافه کرد: امروز سومین اقدام فراگیر جهادی در ماه اخیر با حضور ۱۲۰ نفر از همکاران شرکت توزیع نیروی برق در قالب ۶۰ اکیپ عملیاتی و در راستای اجرایی‌سازی ۱۴ مگاپروژه ابلاغی وزارت نیرو و همچنین اجرای دقیق بخشنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی شرکت توانیر به استان‌ها آغاز شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل تصریح کرد: این مانور در قالب طرح ملی و جهادی «مهتاب» و با هدف افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه برق، کاهش انرژی توزیع‌ نشده، اصلاح سریع و گسترده نقاط ضعف شبکه و افزایش تاب‌آوری شبکه اجرا شده است.

عبداللهیان با اشاره به اهمیت اجرای این طرح اظهار کرد: این طرح ملی که به معنای مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق است با چهار محور اساسی طراحی شده و موضوعاتی همچون مدیریت و کاهش مصرف برق، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز، تعویض کنتورهای معیوب و دستکاری‌ شده، تسریع در نصب انشعابات جدید و کنترل مضاعف فروش انرژی به مشترکان را دنبال می‌کند.

آغاز اجرای سومین مانور جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در اردبیل در قالب طرح ملی «مهتاب»

پاداش ویژه در انتظار گزارش‌دهندگان برق غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل یادآور شد: این طرح با مشارکت مردمی ضمن افزایش ایمنی و پایداری شبکه و کاهش خاموشی‌ها برای گزارش‌دهندگان اطلاعات پاداش‌های قابل‌ توجهی تا شش برابر دستمزد روزانه تعیین کرده است.

عبداللهیان افزود: برق‌های غیرمجاز علاوه بر وارد کردن خسارت به شبکه‌های برق استانی و ملی موجب افزایش تلفات، اختلال در تأمین برق مشترکان و کاهش پایداری شبکه می‌شوند از این‌رو جمع‌آوری این انشعابات در اولویت برنامه‌های شرکت قرار دارد

وی اضافه کرد: افرادی که به‌صورت غیرمجاز از برق استفاده می‌کنند، می‌توانند با مراجعه قانونی نسبت به تعیین تکلیف انشعاب خود اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل اضافه کرد: برای شناسایی افرادی که به‌صورت غیرمجاز اقدام به استفاده از دستگاه‌های ماینر می‌کنند نیز سامانه ۳۰۰۰۵۱۲۱ و تلفن ۱۲۱ در نظر گرفته شده است. از مردم شریف استان درخواست داریم با اطلاع‌رسانی از طریق این سامانه‌ها، خادمان خود در صنعت برق را در شناسایی و برخورد با متخلفان یاری کنند.

عبداللهیان از شهروندان خواست در شناسایی و معرفی انشعابات غیرمجاز با صنعت برق همکاری کنند و گفت: هم‌استانی‌های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز از برق، از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۱۲۱ موضوع را اطلاع‌رسانی کنند تا همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن برای بررسی و جمع‌آوری این انشعابات اقدام کنند.

وی تأکید کرد: همکاری مردم در معرفی متخلفان و استفاده‌کنندگان غیرمجاز از برق، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه، کاهش خاموشی‌ها و تأمین برق مطمئن برای مشترکان قانونی دارد.

انتهای پیام