• دوشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405022816476

هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» برگزیدگان خود را شناخت

هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» برگزیدگان خود را شناخت

ایسنا/خراسان شمالی هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» صبح امروز با معرفی برترین‌ها به صورت برخط و پخش زنده از شبکه تلویزیونی اترک به کار خود پایان داد.

در این دوره از مهرواره، هئیت داوران پس از داوری ۴۱۸۰ اثر در بخش‌های مختلف شامل قصه‌گویی، پادکست، اذان‌، فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای، نقاشی، خوشنویسی، شعر نوجوان، داستان کوتاه و دل‌نوشته، ۵۸ اثر را به عنوان آثار برگزیده انتخاب کردند، که در آئین پایانی از برگزیدگان به صورت برخط تجلیل شد.

در این آیین، علاوه بر حضور نیکی خسروآبادی از شرکت کنندگان کودک برگزیده بخش نقاشی و گفت و گو درباره اثری که تولید کرده است، با فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و حجت الاسلام سید جواد بهشتی مشاور علمی و فرهنگی ریاست ستاد اقامه نماز کشور ارتباط زنده برقرار شد.

از میان ۴۱۸۰ اثر سهم خراسان شمالی ۱۳۷۵ اثر بوده و استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان و اصفهان و فارس  در رتبه‌های بعدی قرار دارند و بخش ادبی با ۱۴۵۳ اثر بیشترین مشارکت را داشته و پس از آن نقاشی در جایگاه دوم است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، این رویداد در راستای پرورش خلاقیت، افزایش آرامش روحی، تقویت حس دینی و ارتقای نشاط معنوی در گروه‌های کودک، نوجوان، بزرگسال و خانواده با مشارکت ستاد اقامه نماز استان و به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی صبح امروز برگزار و برگزیدگان معرفی شدند.

انتهای پیام