فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا در سفر به استان قم و در نشست با فرمانده و مسئولان انتظامی این استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور، آیتالله سید ابراهیم رئیسی، از اقدامات مؤثر پلیس قم در حوزه پیشگیری و مقابله با سرقت قدردانی کرد.
وی سپس با اشاره به مجاهدتهای ملت ایران در عرصههای مختلف اظهار کرد: مردم شریف ایران از ابتدای جنگ اخیر تاکنون با شجاعت، شهامت و ازخودگذشتگی، هرگز میدان را خالی نکرده و همواره پشتیبان نظام و کشور بودهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت امنیت استان قم اشاره کرد و افزود: بر اساس بررسیهای صورتگرفته و آمارهای موجود، روند وقوع سرقت در استان قم با اقدامات پیشگیرانه و هوشمندانه پلیس، سیر نزولی داشته و در مقابل، شاهد افزایش چشمگیر میزان کشفیات در حوزه سرقت هستیم که این امر نشاندهنده اشراف اطلاعاتی و عملیاتی مجموعه انتظامی استان است.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت، این مقام ارشد انتظامی کشور تصریح کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و پلیس با تمام توان، ظرفیت و تجهیزات خود، برای ارتقا امنیت عمومی و خدمترسانی بیمنت به مردم تلاش خواهد کرد.
انتهای پیام

