سردار غلامرضا حسنپور -رییس سازمان بسیج اصناف-، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور روز پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت در حاشیه این مراسم با اشاره به وجود نزدیک به ۷۰۰۰ شهید کارمند در کشور، این موضوع را یک ظرفیت بزرگ برای ارتقاء فرهنگ خدمتگزاری در جامعه دانست و گفت: امیدواریم کنگره بزرگ ۷۰۰۰ شهید کارمند کشور در سال ۱۴۰۶ با الگوگیری از شهدای خدمت، به ویژه شهید مالک رحمتی برگزار شود.
وی همچنین به ویژگیهای بارز شهید رحمتی اشاره و اظهار کرد: این شهید به عنوان یک الگو برای مدیران و کارمندان سراسر کشور باید شناخته شود، مسئولیت عالی ایشان در استان و توجه به مشکلات مردم، از جمله ویژگیهای برجستهای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: خدمتگزاری و مردمداری شهید رحمتی، به ویژه در کنار شهید رئیسی، میتواند الگویی مناسب برای تمامی مسئولان باشد.
به گزارش ایسنا، شهید مالک رحمتی بعنوان شهید شاخص سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور در سال ۱۴۰۵ انتخاب شده است.
شهید رحمتی استاندار وقت آذربایجانشرقی،۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به همراه آیتالله شهید رییسی رییس جمهور، شهید امیر عبدالهیان وزیر امورخارجه، آیتالله شهید آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی در سقوط هلیکوپتر به شهادت رسیدند.
انتهای پیام
