سرهنگ حسین تقیخانی اظهار کرد: ساعت ۱۶ امروز پنچشنبه ۳۱ اردیبهشت در پی بارش باران در محورهای مواصلاتی استان قزوین، یک مورد تصادف زنجیرهای شدید در کیلومتر ۱۴ باند جنوبی آزادراه «قزوین- زنجان» رخ داد که طبق بررسیهای اولیه، علت آن عدم رعایت فاصله طولی مناسب و سرعت ایمن در شرایط بارندگی بوده است.
وی ادامه داد: در این حادثه ۷۰ خودرو بهصورت مجزا و جداگانه با یکدیگر برخورد کردند که در پی آن، ترافیک سنگینی به طول پنج کیلومتر در آزادراه ایجاد شد.
رئیس پلیس راه استان قزوین عنوان کرد: براساس گزارشهای اولیه تاکنون مصدومیت پنج شهروند در این حادثه ثبت شده و نیروهای امدادی و پلیس راه نیز در محل حضور دارند.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، تقیخانی ضمن هشدار به رانندگان، بیان کرد: در شرایط بارندگی، رعایت سرعت ایمن، حفظ فاصله طولی مناسب و پرهیز از شتابزدگی، از جمله مهمترین عوامل پیشگیری از وقوع حوادث هستند.
انتهای پیام
