سرهنگ صمد حیدری امشب در گفتوگو با ایسنا با تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: در ساعت ۱۰:۵۰ صبح امروز، یکم خرداد، یک فقره تصادف زنجیرهای در مسیر زیرگذر میدان جانبازان قایمشهر به سمت ساری رخ داد.
وی افزود: در این سانحه رانندگی ۷ دستگاه خودرو شامل کامیون، دو دستگاه پراید، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا، خودروهای دنا، سمند و یک سواری مزدا با یکدیگر برخورد کردند.
رئیس پلیس راهور قائمشهر در خصوص مصدومان این حادثه گفت: خوشبختانه این تصادف تنها یک مصدوم (راننده یکی از پرایدها) بر جای گذاشت که پس از انتقال به مرکز درمانی و مداوای جراحات سطحی، از بیمارستان ترخیص شد.
حیدری درباره علت وقوع این حادثه بیان کرد: بررسیهای کارشناسی نشان میدهد که یک دستگاه کامیون ۲۵ تنی به دلیل نقص فنی در سیستم ترمز پایی در مسیر سرازیری زیرگذر جانبازان، کنترل خود را از دست داده است.
وی ادامه داد: این کامیون به دلیل وزن زیاد بار و نیروی جاذبه، در کنترل سرعت ناتوان بوده و پس از برخورد شدید با خودروهای عبوری، منجر به این تصادف زنجیرهای شده است.
وی با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، این حادثه را ناشی از تقصیر فنی مستقیم و عدم بررسی ایمنی سیستمهای حیاتی خودرو پیش از حرکت در مسیرهای شیبدار دانست و به رانندگان خودروهای سنگین هشدار داد تا پیش از تردد در مسیرهای پرخطر، نسبت به سلامت فنی سیستم ترمز خودرو اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام

