۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۱۳:۳۲
منبع: نمایندگی فارس
اعتراض ۴۰ هزار دانش‌آموز فارسی به دبیرکل سازمان ملل در محکومیت جنایات اخیر

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد

اعتراض ۴۰ هزار دانش‌آموز فارسی به دبیرکل سازمان ملل در محکومیت جنایات اخیر

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به پویش گسترده دانش‌آموزان استان در پی وقایع اخیر، اعلام کرد که ۴۰ هزار دانش‌آموز استان فارس در اعتراض به کشتار دانش‌آموزان ایرانی در جریان حملات اخیر توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی، نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد امضا کردند.

محسن کلاری امروز یکشنبه، سوم خرداد در مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یادواره شهدای جنگ‌های تحمیلی اخیر که در آموزش و پرورش فارس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معلم و دانش‌آموز اظهار کرد: هرگاه سخن از آزادی خرمشهر به میان می‌آید، حس پیروزی و سرافرازی در وجود هر ایرانی متبلور می‌شود.

وی افزود: ما در دهه‌های اخیر، هر وجب از خاک این کشور را با خون شهدا از لوث وجود دشمنان پاک کردیم تا امروز شاهد ایستادن ایران بر قله‌های افتخار باشیم.

تثبیت طرح زیست‌محیطی «مأموریت ماکان» به یاد شهید دانش‌آموز

کلاری با اشاره به واقعه تلخ مدرسه میناب و جنایات جنگی صورت گرفته، به تفحص پیکرهای دانش‌آموزان زیر آوار مانده اشاره کرد و گفت: در این حادثه، پیکر دانش‌آموز شهید «ماکان نصیری» پس از جست‌وجوی بسیار پیدا شد. در کیف این شهید، نامه‌ای یافت شد که نشان از عضویت وی در گروه «محیط‌ یاران» مدرسه داشت؛ به همین منظور وزیر آموزش و پرورش به احترام این روح بلند، دستور اجرای طرح زیست‌محیطی «مأموریت ماکان» را در تمامی مدارس صادر کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از سخنان خود بر تداوم مسیر فتح خرمشهرها تأکید کرد و افزود: امروز ایران در تمامی عرصه‌ها پیروز میدان است. همان‌طور که امامین انقلاب تأکید فرموده‌اند، زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. در شرایط کنونی، هرچه ولی‌فقیه و مسئولین ارشد نظام تصمیم بگیرند برای ما حجت است و قطعاً صلاح و آینده کشور در گرو پیروی از این فرامین خواهد بود.

در ادامه این مراسم، مجید احمدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز نیز با استناد به آیات قرآن کریم، شهدا را زندگان جاوید دانست و گفت: شهدا آگاهانه و با افتخار مسیر ایثار را انتخاب کردند و امروز ناظر بر رفتار و عملکرد ما در صیانت از آرمان‌های انقلاب هستند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم که با حضور گسترده فرهنگیان برگزار شد، از جمعی از خانواده‌های معظم شهدای جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها