مجید اسدی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت پرونده مرحوم قدیریجاوید گفت: پیش از این هم گفته بودم که برای اجرای حکم قصاص متهم، باید تفاضل دیه پرداخت می شد که تفاضل دیه نیز از بابت طلب مهریه تامین شد و پرونده به اجرای احکام ارسال شده است.
وی افزود: دستور استیذان اجرای حکم قصاص را قوه قضاییه صادر کرده است ولی باید فعلا برای اجرای حکم منتظر ماند.
پیش از این مجید اسدی گفته بود که حکم قصاص قاتل موکلم در دیوان عالی تایید شده بود که به اجرای احکام ارسال شده و فعلا در اجرای احکام است. همچنین متهم نیز درخواست اعاده دادرسی حکم صادره را داده بود که اعاده دادرسی او در دیوان عالی کشور رد شد.
به گزارش ایسنا، صبح روز شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳ «منصوره قدیریجاوید» خبرنگار ایرنا به دست همسرش به قتل رسید.
این پرونده ۱۹ اسفند 1403 در وقت فوقالعاده در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مهدی شجاعی رسیدگی شد. با اعتراض وکیل متهم، پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شد و شعبه ۷ دیوان عالی کشور، حکم صادره را تایید کرد.
انتهای پیام

