عباس پوریانی در نشست حل و فصل معضل ۲۰ ساله تملک مجموعه کارخانه چیت سازی بهشهر به طرفیت آموزش و پرورش شهرستان که با حضور طرفین و نمایندگان قانونی ادارات و سازمانهای مرتبط برگزارشد، اظهار کرد: علیرغم صدور حکم قطعی علیه آموزش و پرورش، سالهای متمادی حکم مذکور در اجرای احکام مدنی بلا اقدام مانده که همین امر از موانع اصلی در اجرای کامل، تعیین تکلیف و حصول نهایی خواسته طرفین دعوا بوده است.
رئیس کل دادگستری مازندران با بیان این مطلب که رای صادره از سوی دادگاه، قطعی و لازم الاجراست و آموزش و پرورش موظف به اجرای قانون است، تاکید کرد: بر اساس گفتگوی فی ما بین، مقرر شد اقدامات مصوب، طبق تفاهم نامه منعقده، تا پایان خرداد سال جاری انجام و مطالبات سازمان تامین اجتماعی و بانک ملی نیز پرداخت شود.

پوریانی در خصوص طرح جدید کارخانه چیت سازی بهشهر نیز افزود: مجموعه چیت پلازا به مساحت بیش از ۲۵ هزار متر مربع شامل بناهای تجاری، تفریحی، مرکز خرید و پنلهای انرژی خورشیدی است که با تحقق آن برای بیش از ۲ هزار نفر در استان اشتغالزایی خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران در روز یکشنبه سوم خرداد، پس از انحلال مجموعه کارخانه چیت سازی بهشهر در سال ۱۳۸۰ و اعلام حکم قضایی، رای قطعی بر تخلیه و خلع ید از ۳ واحد آموزشی واقع در زمین های کارخانه به اجرای احکام مدنی شهرستان بهشهر ارجاع شد؛ اما تا کنون اجرایی نشده است.
انتهای پیام

