سعید شیروانیدوست، دوشنبه چهارم خرداد در نشست جهادکشاورزی فسا با اعلام آغاز عملیات برداشت گندم در این شهرستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری مجموعاً ۹۹۳۶ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته که از این میزان، ۹۶۰۰ هکتار به صورت آبی و ۳۳۶ هکتار به صورت دیم است.
وی با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب و بارندگیهای مطلوب سال جاری افزود: خوشبختانه این وضعیت جوی، رشد مزارع بهویژه در بخش دیم را بسیار مطلوب کرده است؛ بر همین اساس پیشبینی میشود امسال ۴۵ هزار تن گندم از مزارع آبی و یک هزار تن گندم از مزارع دیم، در مجموع ۴۶ هزار تن محصول در شهرستان فسا برداشت شود.
شیروانیدوست از بهکارگیری بیش از ۱۰۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر برای انجام عملیات برداشت خبر داد و با تأکید بر اهمیت رعایت اصول فنی تصریح کرد: کارشناسان پهنهبندی این مدیریت در تمامی مراحل برداشت در کنار کشاورزان حضور دارند تا با نظارت بر تنظیمات کمباینها، از ریزش و هدررفت محصول جلوگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی فسا در ادامه با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای خرید تضمینی محصول بیان کرد: هماهنگیهای لازم با اداره غله و ۴ مرکز خرید صورت گرفته است تا گندم تولیدی کشاورزان با قیمت مصوب دولتی و بدون کمترین وقفه در مراکز خرید پیشبینی شده، تحویل گرفته شود.
انتهای پیام
