۱۴۰۵-۰۳-۰۸ | ۱۹:۳۹
نیروهای اشغالگر پس از اشتباه گرفتن یک هواپیمای غیرنظامی با پهپاد، به سمت آن شلیک کردند

نیروهای اشغالگر پس از اشتباه گرفتن یک هواپیمای غیرنظامی با پهپاد، به سمت آن شلیک کردند

گزارش‌های صهیونیستی اشاره کرد که سربازان اسرائیلی به اشتباه به چیزی که گمان می‌کردند یک پهپاد است، بر فراز منطقه بیت ایل در کرانه باختری شلیک کردند، درحالیکه بعداً مشخص شد که یک هواپیمای غیرنظامی بوده که مسیر خود را تغییر داده و در حال پرواز در منطقه بوده است.

به گزارش ایسنا، به گفته ارتش اشغالگر، این حادثه پس از آن آغاز شد که ساکنان محلی از مشاهده چندین پهپاد ناشناس در حال پرواز بر فراز این شهرک خبر دادند و باعث شد نیروها به منطقه اعزام شوند.

در جریان عملیات جستجو، یکی از واحدها یک شیء هوایی را با پهپاد اشتباه گرفت و به سمت آن شلیک کرد در حالیکه ادعا شده هیچ گونه آسیب یا خسارتی گزارش نشده است.

تحقیقات اولیه نشان داد که برخی از پروازهای به مقصد فرودگاه بن گوریون به سمت شرق منحرف و باعث شده‌اند هواپیماهای غیرنظامی در ارتفاع نسبتاً پایینی بر فراز این منطقه پرواز کنند که احتمالاً منجر به اشتباه گرفته شدن آنها با پهپاد شده است.

ارتش در حال بررسی احتمال پرواز یک پهپاد پلیس در زمان حادثه در این منطقه است که ممکن است در گزارش‌های دریافتی نقش داشته باشد. این حادثه در زمانی رخ می‌دهد که ارتش اسرائیل با چالش‌های فزاینده‌ای در مقابله با حملات پهپادی حزب‌الله در مرز شمالی، به ویژه پهپادهای انتحاری از نوع FPV که توسط کابل‌های فیبر نوری هدایت می‌شوند و به سختی می‌توان آنها را مختل یا از نظر الکترونیکی غیرفعال کرد، روبرو است.

در روزهای اخیر، ارتش اشغالگر در بحبوحه تلاش‌های مداوم برای تقویت قابلیت‌های دفاعی خود در برابر این تهدید فزاینده، از کشته و زخمی شدن چندین سرباز در نتیجه حملات پهپادی حزب‌الله خبر داده است.

انتهای پیام

#

# جهان

آخرین اخبار جهان

چندرسانه‌ای