۱۴۰۵-۰۳-۰۹ | ۰۹:۵۶
آغاز روکش آسفالت اتوبان تهران-کرج-قزوین

آغاز روکش آسفالت اتوبان تهران-کرج-قزوین

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از آغاز عملیات بهسازی و روکش آسفالت محورهای مواصلاتی این استان  با اعتباری بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از راهداری البرز در روز شنبه ۹ خرداد، مهدی حاج علی، اظهار کرد: در سال جاری با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ١۶٠ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان آسفالت زیر پوشش آسفالت قرارخواهد گرفت.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، ۶٨ کیلومتر از راه‌های استان آسفالت گرم، ١١ کیلومتر لایه نازک، ٢۴ کیلومتر آسفالت حفاظتی ،٣۴ کیلومتر تراش و لکه‌گیری و ٢٣ کیلومتر درزگیری انجام می‌شود.

حاج علی همچنین به آغاز عملیات روکش آسفالت آزادراه تهران–کرج–قزوین اشاره کرد و گفت: به منظور ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای و بهبود سطح رویه راه، عملیات لکه‌گیری، درزگیری و روکش آسفالت آزادراه تهران–کرج–قزوین در دو لاین شمالی و جنوبی به طول ٣۶ کیلومتر آغاز شده است.

وی عنوان کرد: در این پروژه، ١۵ کیلومتر از آزادراه آسفالت حفاظتی، ١۶ کیلومتر روکش آسفالت گرم و پمچ کیلومتر لکه‌گیری و تراش انجام خواهد شد.

حاج علی خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات روکش آسفالت حفاظتی و آسفالت گرم در لاین جنوبی آزادراه محدوده یـِنگی امام تا بهشت سکینه آغاز شده است.

‌انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای