۱۴۰۵-۰۳-۱۲ | ۱۰:۵۶
آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی؛ وضعیت مناسب است

عضو کمیسیون کشاورزی در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی؛ وضعیت مناسب است

یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس تاکید کرد: بر اساس اعلام وزارت جهادکشاورزی وضعیت تامین کالاهای اساسی کشور مطلوب است و هنوز از ذخایر استراتژیک کشور استفاده نشده است.

محمد جلالی، نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی و ذخایر استراتژیک کشور گفت: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است که هنوز از ذخایر استراتژیک کشور استفاده نکرده‌ایم. از قول وزارت جهاد کشاورزی عرض می‌کنم که وضعیت ما از بابت کالاهای اساسی خوب و مناسب است؛ به‌ویژه در برخی محصولات خوشبختانه به خودکفایی رسیده و نیازی به واردات نداریم.

کشت و کار زراعی نسبت به سال قبل شرایط بهتری دارد

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تولید گندم در وضعیت مطلوبی قرار دارد اظهار کرد: بارندگی‌های امسال مناسب بوده است. کشت و کار زراعی نسبت به سال‌های گذشته شرایط بهتری داشته و بخشی از کالاهای اساسی مرتبط با امنیت غذایی که در سال‌های گذشته یا سال قبل وارد می‌شد، امسال ان‌شاءالله در داخل کشور تولید خواهد شد.

بخشی از نهاده‌های دامی از طریق غنی‌سازی علوفه تامین خواهد شد

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به آخرین وضعیت تامین نهادهای دامی تصریح کرد: در زمینه نهاده‌های دامی نیز پیگیری‌های لازم در حال انجام است تا بخشی از این نهاده‌ها از طریق ظرفیت‌های داخلی کشور و همچنین غنی‌سازی علوفه جایگزین شود. به همین دلیل، طبق اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، تاکنون از ذخایر استراتژیک استفاده نشده است. البته اگر هم زمانی از ذخایر استراتژیک استفاده شود، به دلیل فرآیند طبیعی جایگزینی کالاها و مواد غذایی خواهد بود تا از فساد احتمالی آنها جلوگیری شود. بار دیگر تأکید می‌کنم که بر اساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی، تاکنون از ذخایر استراتژیک استفاده نشده است.

بازار کالاهای اساسی تا حدی به ثبات رسیده است

این نماینده مجلس درباره برنامه‌های تأمین کالاهای اساسی گفت: به طور کلی برنامه‌ها و تدابیر لازم برای تأمین این کالاها اندیشیده شده و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد. در ماه‌های فروردین و اردیبهشت شاهد تلاطم‌هایی در بازار و افزایش قیمت‌ها بودیم، اما خوشبختانه آن روند صعودی تا حدودی متوقف شده است. البته منظور این نیست که تورم به طور کامل کنترل شده یا تورمی وجود ندارد، اما بازار تا حدی به ثبات رسیده است. با تدبیر مسئولان و با توجه به تأکیدات امام شهیدمان و همچنین مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت و مجلس باید چند برابر گذشته تلاش کنند، انتظار داریم دولت با توان بیشتری وارد عمل شود. همچنین همکاری و همراهی مردم عزیز نیز در این مسیر مؤثر خواهد بود.

قیمت مرغ وضعیت مناسب‌تری پیدا می‌کند

جلالی با تاکید بر اینکه در حال حاضر تلاطم اساسی در بازار مشاهده نمی‌شود، افزود: امیدوار هستیم که وضعیت کالاهای اساسی از این هم بهتر شود. بر اساس گزارش ارائه‌شده از سوی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در کمیسیون کشاورزی، به نظر می‌رسد قیمت مرغ نیز در خردادماه وضعیت مناسب‌تری پیدا کند. این موضوع را نیز از قول وزارت جهاد کشاورزی عرض می‌کنم. روند جوجه‌ریزی در کشور رو به افزایش است و خوشبختانه شرایط نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: نتیجه این روند در خردادماه مشخص خواهد شد و گوشت و مرغ بیشتری وارد بازار می‌شود. به همین دلیل، بازار گوشت مرغ در خردادماه، به‌ویژه در نیمه دوم این ماه، شرایط مناسب‌تری خواهد داشت و در تیرماه نیز وضعیت نسبت به فروردین و اردیبهشت بهتر خواهد بود.

انتهای پیام

#

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی

چندرسانه‌ای