۱۴۰۵-۰۳-۱۳ | ۰۸:۵۹
منبع: نمایندگی گیلان
بازداشت سارقان غیربومی ارزهای اتباع خارجی در ماسال

بازداشت سارقان غیربومی ارزهای اتباع خارجی در ماسال

گیلان (ایسنا) - مأموران پلیس آگاهی ماسال سارقان غیربومی ارزهای سه تبعه خارجی به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد ریال را بازداشت کردند.

در پی وقوع یک فقره سرقت از سه تبعه خارجی در شهرستان ماسال، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

با انجام تحقیقات تخصصی و اقدامات پلیسی، مخفیگاه متهمان در استان البرز شناسایی شد و مأموران در عملیاتی غافلگیرانه، دو متهم ۳۳ و ۳۴ ساله را بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکزاطلاع‌ رسانی پلیس گیلان در امروز چهارشنبه، ۱۳ خرداد، از مخفیگاه متهمان، اموال سرقتی شامل هزار دلار، ۴۲۶۵۰۰ دینار، ۴۰۰ لیر و همچنین یک دستگاه تلفن همراه آیفون به ارزش ۱۵ میلیارد ریال کشف شد.

متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند و پیگیری‌ها برای بازداشت دو همدست دیگر آنان ادامه دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای