۱۴۰۵-۰۳-۱۷ | ۱۶:۵۶
روایت مقاومت ایرانیان باید برای نسل‌های آینده بازتعریف شود

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم:

روایت مقاومت ایرانیان باید برای نسل‌های آینده بازتعریف شود

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم با تأکید بر ضرورت ثبت و بازگویی تجربه همدلی و تاب‌آوری ملت ایران گفت: روایت مقاومت و همبستگی ایرانیان باید برای خودمان و آیندگان بازتعریف شود.

به گزارش ایسنا، مسعود حبیبی امروز در نشست خبری رونمایی از پوستر رسمی و افتتاحیه «جشنواره ایران» که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حفظ و بازگویی روایت مقاومت، همدلی و تاب‌آوری ملت ایران گفت: باید روایت این مقاومت و همبستگی را برای خودمان و نسل‌های آینده بازتعریف کنیم تا بتوانیم آینده‌ای سربلند برای کشور رقم بزنیم.

امید به آینده، رمز موفقیت

وی با اشاره به سخنان مطرح‌شده در این مراسم گفت: امید به آینده رمز و راز موفقیت ماست و امیدواری، کلید دستیابی به پیشرفت و موفقیت به شمار می‌رود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم ادامه داد: باور به اینکه ما می‌توانیم، همان چیزی است که مسیر موفقیت را هموار می‌کند. این باور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بسیاری از بزرگان ارتباطات، دانشمندان و استادان این حوزه معتقدند آن چیزی که گفته می‌شود و روایت می‌شود، می‌تواند واقعیت‌های ذهنی و اجتماعی را شکل دهد.

نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی افکار عمومی

حبیبی با اشاره به تأثیر رسانه‌های بین‌المللی بر افکار عمومی اظهار کرد: امروز باید پرسید رسانه‌های چندملیتی در اختیار چه کسانی هستند و چه کسانی افکار عمومی جهان و حتی افکار ما ایرانیان را شکل می‌دهند.

وی افزود: در جریان جنگ ۱۲ روزه شاهد اوج همبستگی میان ایرانیان بودیم. نه‌تنها در تهران، بلکه در پاریس، سوئیس و نقاط مختلف جهان، ایرانیان با هر نوع نگرش و دیدگاهی در حمایت از ملت بزرگ ایران به صحنه آمدند و تجاوز به کشور را محکوم کردند.

تلاش برای تضعیف انسجام ملی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم خاطرنشان کرد: مدت زیادی از آن همبستگی نگذشته بود که همان رسانه‌ها فرآیندها و طراحی‌هایی را دنبال کردند تا انسجام و همبستگی ملی را که بزرگ‌ترین عامل قدرت و آینده ایران است، دچار تزلزل کنند.

وی تأکید کرد: هرگز نمی‌توانیم حوادث تلخ آن روزها را فراموش کنیم. آن رخدادها به اندازه‌ای تلخ بود که رهبر شهید ما اعلام کرد که داغدار این حوادث هستیم و امروز نیز اسطوره‌های دیگری از ایران در حال شکل‌گیری هستند.

اهداف دشمن محقق نشد

حبیبی با اشاره به اهداف اعلام‌شده از سوی دشمنان ایران گفت: آن‌ها اعلام کردند که به دنبال تغییر رژیم هستند، از تغییر جغرافیای منطقه سخن گفتند و حتی مدعی شدند که ایران را به تسلیم وادار خواهند کرد؛ اما باید پرسید به کدام‌یک از این اهداف دست یافتند؟

وی تصریح کرد: برای ساختن آینده‌ای سربلند، باید روایت مقاومت، همدلی، تاب‌آوری و همبستگی ملت ایران را زنده نگه داریم و آن را برای نسل‌های آینده بازگو کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم در پایان ابراز امیدواری کرد؛ روایت ایران در این زمینه باید منشأ اثر باشد و بتواند گامی مؤثر برای جامعه دانشگاهی و دانشگاه‌های کشور بردارد.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی

چندرسانه‌ای