۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۱۵:۱۵
منبع: نمایندگی خوزستان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ورزشگاه ترکالکی و تلاش برای تکمیل پیست ورزشگاه گتوند

پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ورزشگاه ترکالکی و تلاش برای تکمیل پیست ورزشگاه گتوند

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان، از پیشرفت چشمگیر پروژه‌های ورزشی شهرستان گتوند خبر داد. 

حمید بنی‌تمیم سه شنبه ۱۹ خرداد در جریان بازدید از پروژه‌های ورزشی شهرستان گتوند در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از زیرساخت‌های ورزش شهرستان بازدید داشتیم و در این شهرستان اجرای دو پروژه مهم در دستور کار است. 

او بیان کرد: علی رغم تمام مشکلات اقتصادی پروژه پیست دو و میدانی با پای کار بودن پیمانکار در حال انجام است و امیدواریم این پروژه ظرف مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل ورزش خوزستان بیان کرد: پروژه ورزشگاه ترکالکی در حال حاضر با ۷۰ درصد پیشرفت در مرحله ساخت قرار دارد و امید می‌رود به‌زودی تکمیل شود. زمین چمن این ورزشگاه با همکاری و همت شورای شهر و شهردار بازسازی شده است.

بنی‌تمیم افزود: برای تکمیل بخش‌های باقی‌مانده از جمله پیست دو و میدانی، دکل‌های روشنایی و جایگاه تماشاگران نیز رایزنی‌های لازم صورت گرفته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای