به گزارش ایسنا، میلان فصل ناامید کنندهای را با آلگری تجربه کرد و این سرمربی باتجربه از کار برکنار شد.
روزنامه آبولا پرتغال از انتخاب روبن آموریم به عنوان سرمربی جدید میلان خبر داد و تاکید کرد که او فصل پیش رو روی نیمکت روسونری خواهد نشست.
آموریم روزهای ناامید کنندهای را با منچستر یونایتد تجربه کرد و نتوانست با این تیم نتایج خوبی کسب کند.
اما خبر دیگر نقل و انتقالاتی اینکه اسماعیل صابیری هافبک ۲۵ ساله مراکشیها با بایرنمونیخ به توافق نهایی دست پیدا کرده است.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی این خبر را تایید و از انتقال نهایی صابیری به بایرنمونیخ خبر داد.
این ستاره مراکشی در دیدار برابر تیم ملی فوتبال برزیل گل زیبایی به ثمر رساند و عملکرد درخشان او باعث شد تا مشتریان زیادی داشته باشد و در نهایت راهی بایرن شود.
انتهای پیام
