۱۴۰۵-۰۳-۲۶ | ۰۸:۰۴
منبع: نمایندگی خوزستان
ضرورت اختصاص اعتبار و تسریع در ساخت بیمارستان‌ جدید شادگان

نماینده شادگان در مجلس تاکید کرد

ضرورت اختصاص اعتبار و تسریع در ساخت بیمارستان‌ جدید شادگان

خوزستان (ایسنا) - نماینده مردم شادگان در مجلس بر ضرورت اختصاص اعتبار و تسریع در ساخت بیمارستان‌ جدید شهرستان تاکید کرد.

هاشم خنفری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی، اظهار کرد: تزریق هرچه سریع‌تر اعتبارات موردنیاز برای بیمارستان جدید شادگان، نه‌تنها موجب تسریع در بهره‌برداری از این مرکز خواهد شد، بلکه نقش بسزایی در افزایش سرانه درمانی و ارائه خدمات کیفی‌تر به شهروندان و روستائیان این شهرستان خواهد داشت.

وی بر ضرورت افزایش سرانه درمانی در شهرستان شادگان تأکید کرد و تسریع در تخصیص اعتبار به پروژه بیمارستان جدید شادگان را عامل کلیدی در تحقق این هدف دانست.

نماینده مردم شادگان با تأکید بر اهمیت تکمیل بیمارستان جدید شهرستان، تصریح کرد: تأمین اعتبارات مورد نیاز و رفع موانع اجرایی پروژه با جدیت در حال پیگیری است و از تمامی ظرفیت‌های موجود برای تسریع در روند ساخت این مرکز درمانی استفاده خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: بیمارستان جدید شادگان یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم شهرستان در حوزه سلامت است و بهره‌برداری از آن نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات درمانی و کاهش مشکلات موجود در این بخش خواهد داشت.

خنفری در پایان همچنین با اشاره به روند اجرایی پروژه، خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر بیش از دو هزار میلیارد ریال در حال اجرا است و خوشبختانه عملیات شمع‌کوبی آن به طور کامل به پایان رسیده که این موضوع نشان‌دهنده پیشرفت مناسب پروژه و فراهم شدن زمینه ورود به مراحل بعدی ساخت است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها